Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Mișcare & Fitness » 30 minute miscare

Antrenamentele de dimineață sunt printre cele mai greu de efectuat, nu datorită nivelului de dificultate, ci datorită voinței necesare pentru a ne renunță la o oră de somn.

Fii pregătită! Lipsa timpului este cea mai des utilizată scuză pentru a nu începe ziua cu mișcare. Însă, planificarea zilei ce urmează cu o seară înainte te poate scuti de nenumărate task-uri mici de dimineață. Încearcă să-ți prepari mic dejunul și prânzul seara și aranjează-ți ținuta pentru a doua zi. 

Înscrie-te la o oră de sport. Pentru că să nu fii nevoită să planifici prea multe lucruri pentru diminețile în care decizi să acorzi timp sportului, înscrie-te la un antrenament de grup. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Elle. Sunteți autorul articolului? Credit foto StockVault.net

Îți mai recomandăm:

Nu-ți trebuie prea mult să apeși butonul de snooze când alarmă te anunță la 7 dimineața că trebuie să pleci la alergat. Pentru zilele în care ai nevoie de o motivație puternică, îți dăm câteva sfaturi.  Citește mai mult...

***

Evită alimentele care au o cantitate exagerată de zahăr si grăsimi nesănătoase. Găsește-ți motivația!

La an nou, atitudine noua!

La an nou, atitudine noua!


Publicat în www.feminis.ro

Trend-uri, diete noi si perspective inedite sunt anul acesta in centrul atentiei.

Esti gata sa faci orice pentru a-l da pe spate, si pentru ca esti o femeie moderna, conectata la ultimele tendinte in...orice domeniu daca stau bine sa ma gandesc, cand vine vorba de imaginea ta, si mai ales de silueta ta, nu stai pe ganduri: esti cu un pas inaintea Romaniei si te inarmezi cu cele mai hot instrumente de slabit ale anului 2010, mai exact cu cele mai noi trenduri in dieta si sport.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Lucrurile s-au schimbat enorm de cand au aparut consolele de jocuri. Citește mai mult...

Cea mai buna metoda ca sa slabesti este aceea de a reduce lent aportul caloric. Găsește-ți motivația!

Vreau sa dau "burtica" jos

Vreau sa dau "burtica" jos


Publicat în Toti Pentru Unul

Nu sunt grasa deloc, doar am probleme cu burta.

As vrea sa fac o dieta echilibrata, nu infometare completa si exercitii fizice (mentionez ca nu stiu sa fac flotari dar abdomene da). Ce ma sfatuiti?

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cum trebuie executate exercitiile la sala pentru a da rezultate cat mai bune la slabit? Citește mai mult...

Jamie Oliver a fost invitat în emisiunea The Dr. Oz Show pentru a te învăţa să faci 4 schimbări în alimentaţie ca să mănânci sănătos şi să slăbeşti. Găsește-ți motivația!