Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Familie » Dulciuri

Stiai că există unele alimente care pot să te păcălească şi să le consumi zilnic fără să bănuieşti că pot să-ţi saboteze dieta?

Iată cateva exemple la care trebuie să ai grijă şi să nu le consumi în fiecare zi, ci doar ocazional cand iti este poftă:

Compotul de fructe - Un amestec periculos de fruct şi o cantitate destul de mare de zahăr rafinat care nu are cum să-ti fie de folos dacă ti-ai propus să slăbeşti. Iar dacă il cumperi din comert mai are şi conservanti. De exemplu, pe unele etichete scrie că are 15 grame de zahăr la 100 grame de produs. Ca să-ti dai seama de cât zahăr contine un compot poti să faci un calcul pornind de la faptul că 4 grame de zahăr înseamnă aproximativ 1 lingurită (aproximativ 4 lingurite de zahăr la 100 de grame de compot). Nu este nicio problemă dacă iti faci pofta si mănanci un pahar de compot, insă nu te intinde la un borcan intreg. Si nu te obişnui să mănanci compot in fiecare zi! Mai bine alege un fruct!

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Eva.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Multe femei aleg sa manance iaurt cu fructe, deoarece nu le place gustul iaurtului simplu. Citește mai mult...

***

Proteinele au capacitatea de a induce mai rapid senzatia de satietate.  Găsește-ți motivația!

Medicamentele care te ingrasa

Medicamentele care te ingrasa


Publicat în Doctor.Info.ro

Fiecare lingurita de sirop inghitita calmeaza poate durerea de gat, dar coboara repede si se aseaza pe burta sau coapse.

Cresterea in greutate este provocata, in principal, de medicamentele care iti stimuleaza pofta de mancare, ceea ce duce la consumul de alimente in cantitati mai mari decat inainte de tratament. Un alt efect secundar este retentia de apa in urma administrarii unor medicamente, ceea ce duce, din nou, la cresterea in greutate.

Medicamentele care iti provoaca uscarea gurii si iti dau senzatia de sete stimuleaza si ele cresterea in greutate, mai ales daca iti potolesti setea cu bauturi carbogazoase, bogate in zahar, astfel aportul caloric marindu-se considerabil.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cresterea in greutate este provocata, in principal, de medicamentele care iti stimuleaza pofta de mancare. Citește mai mult...

Potrivit doctorului Oz, sa slabesti poate fi floare la ureche daca ai pusa la punct o strategie pe care sa o respecti orice ar fi. Găsește-ți motivația!

Stop consumului de bauturi carbogazoase!

Stop consumului de bauturi carbogazoase!


Publicat în Romania Libera

Consumul excesiv de bauturi carbogazoase favorizeaza comportamentele agresive ale tinerilor.

Un grup de cercetatori americani au descoperit ca un consum ridicat de bauturi carbogazoase racoritoare in randul adolescentilor determina un comportament agresiv, conform dailymail.co.uk.

Potrivit unui studiu publicat de "Injury Prevention", adolescentii care consuma cel putin o cutie de bauturi carbogazoase racoritoare pe zi, sunt mai inclinati spre atitudini violente. Studiul a fost efectuat pe un esantion de 1.878 de adolescenti cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani de la 22 de scoli din Boston, Massachusetts.

Tinerii au fost grupati in doua categorii: cei care consuma pana la patru cutii pe saptamana si cei care consuma peste cinci cutii pe saptamana. O treime dintre participantii la studiu s-au situat in categoria consumului ridicat.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Bauturile carbogazoase sunt preparate din apa, cafeina, mult zahar sau indulcitori artificiali si un agent aromatizat. Citește mai mult...

Alergarea poate fi de ajutor in inducerea deficitului energetic necesar scaderii in greutate. Găsește-ți motivația!