Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Familie » Alimentatie echilibrata

Poţi gândi că mănânci sănătos şi de fapt incluzi în alimentaţie ce nu este potrivit.

Expresia "Eşti ceea ce mănânci" contează în atât de multe privinţe, iar una dintre acestea este felul în care ne simţim. Poţi gândi că mănânci sănătos şi de fapt incluzi în alimentaţie ce nu este potrivit. Pentru a te încadra în limite normale, specialiştii recomandă să nu fie depăşită valoarea de 300 mg de grăsimi, pe zi. Însă dacă ai deja colesterolul mărit, trebuie să reduci această cantitate la 150-200 mg pe zi. Foarte indicat este ca în meniul zilnic să predomine legumele, fructele, evitând alimentele care au un nivel crescut de colesterol. Iată, mai exact, şi care sunt acestea!

Carnea procesată - Conţinutul de colesterol din cârnaţi, salam şi din orice altă carne procesată depinde de cât de multă grăsime a fost adăugată în procesul de fabricare a produselor respective. Valoarea minimă ar fi cea de 158 mg pentru o cantitate de 100 g de cârnaţi preparaţi preponderent cu carne slabă.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Unica. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Iată o selecție de fraze-cheie menite să te motiveze, dar care nu te motivează așa cum ar trebui. Citește mai mult...

***

Renuntati la fast-food, la dulciuri si includeti in dieta cat mai multe legume si fructe. Găsește-ți motivația!

Dieta Mihaelei Radulescu

Dieta Mihaelei Radulescu


Publicat în dietesiintretinere.blogspot.com

Cum a slabit Mihaela Radulescu? Iata secretele curei de slabire.

Trei mese principale zilnic si 15-30 minute pentru fiecare masa, in care sa nu se desfasoare nici un alt fel de activitate. Afla mai mult.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Mihaela Radulescu a apelat la ajutorul medicului nutritionist Mihaela Bilic pentru a slabi 32 de kilograme. Citește mai mult...

Exista oameni ale caror povesti dovedesc ca pentru a reusi nu ai nevoie decat de un strop de vointa.  Găsește-ți motivația!

3 feluri dietetice care îţi pot afecta silueta

3 feluri dietetice care îţi pot afecta silueta


Publicat în Ce se intampla doctore?

Dacă vreţi să slăbiţi, aveţi grijă la câteva produse care vă pot compromite demersul, mai ales dacă abuzaţi de ele.

Salatele - nu toate, fireşte, le vizăm aici pe cele pline de sosuri. Ştiaţi că un sos poate creşte valoarea calorică a unei salate chiar şi cu 500 de calorii? Nu vă culcaţi pe urechea vorbelor "e doar o salată, cât de mult poate să îngraşe", căci veţi avea surprize. Mari de tot şi tare neplăcute.
 
Sucurile - nu cele din comerţ, de care ştie mai toată lumea că nu e bine să abuzezi în vremuri de dietă, ci chiar cele naturale pe care le facem în casă cu mânuţele noastre. Sunt sănătoase foc, nu-i vorbă, dar se duc repede, parcă mai merge unul, iar caloriile nu sunt deloc puţine la număr. În plus, organismul nu mai consumă nici el energie ca să digere o portocală, o primeşte gata transformată în lichid. Pe scurt, consumaţi, dar nu abuzaţi.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Nutritionistii recomanda servirea a trei mese principale pe zi si nu trebuie sarit peste micul dejun. Citește mai mult...

Alergarea poate fi de ajutor in inducerea deficitului energetic necesar scaderii in greutate. Găsește-ți motivația!