Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Familie » Alimentatie copii & adolescenti

Alimentatia copiilor – partea 1

Publicat în Nutritionist.info.ro
Alimentatia copiilor – partea 1

Felul cum ne hranim copiii ar trebui sa fie o prioritate printre procuparile noastre.

Alimentatia este unul din factorii care poate fi controlat intr-o oarecare masura si trebuie sa profitam de asta. Am din cand in cand pacienti de varsta scolara sau prescolara, cu obezitate grava si atunci cand le fac analiza nutritionala ma ingrozesc. Lipsa de responsabilitate a parintilor este o adevarata crima si nu exista nicio scuza.

In aceasta prima parte veti putea afla cateva dintre greselile comune pe care le fac parintii in privinta alimentatiei copiilor. Nu sunt lucruri sofisticate, insa sunt adesea ignorate.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Nutritionist.info.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Doctor Sam Wass, un psiholog de la Universitatea Cambridge, are o teorie specială legată de cei mici, etichetându-i ca „orhidee” sau „păpădii”.  Citește mai mult...

***

Dupa mesele copioase de Paste e vremea sa treci pe "verdeturi"! Găsește-ți motivația!

Alimente dulci

Alimente dulci


Publicat în Femei-Moderne.ro

Majoritatea oamenilor consuma de trei ori mai mult zahar decat ar trebui sa faca in mod normal.

Ai putea fii surprinsa sa afli ca alimente pe care le considerai initial inofensive, se dovedesc de fapt a fi bombe calorice. Exact ca fructele proaspete, si fructele uscate iti pot imbunatati dieta cu antioxidanti sanatosi. Din pacate, singura problema este ca deseori companiile producatoare adauga indulcitori fructelor uscate pentru a le adauga mai multa savoare.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Atunci cand ne apucam de slabit este foarte important sa fim motivate.  Citește mai mult...

Doctor Oz este celebru în lumea întreagă. El are câteva secrete de sănătate pe care le împarte doar cu prietenii apropiaţi. Vezi câteva din ele şi poate încerci să le şi aplici. Găsește-ți motivația!

Taxa pe junk-food si sucuri carbogazoase

Taxa pe junk-food si sucuri carbogazoase


Publicat în Buna Ziua Iasi

Petru Calian: "Vom initia un proiect de lege care prevede taxarea alimentelor nesanatoase".

"Vom initia un proiect de lege care prevede taxarea alimentelor nesanatoase, bogate in grasimi, colesterol si sare, si a bauturilor carbogazoase, bogate in dulciuri, care este un demers ce contribuie la o sanatate mai buna. Oferim sansa de a gasi solutii financiare prin care sa ajutam Ministerul Sanatatii, deoarece taxele sau accizele vor avea ca destinatie acest minister. Vrem sa imbogatim programele MS, atat de preventie, pentru a se consuma mai putine alimente nesanatoase, cat si de sprijinire a programelor care nu pot fi duse la bun sfarsit din cauza lipsei banilor", a spus Petru Calian.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

H. Uioreanu: Nu ne intereseaza sa sustinem rosiile din Africa de Sud si usturoiul din China. Citește mai mult...

Trebuie sa stii sa faci diferenta intre a-ti face poftele din cand in cand si a manca non stop doar preparate nepotrivite. Găsește-ți motivația!