Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Dietă » Carbohidrati

Diete de slabire pentru mamici

Publicat în Garbo.ro
Diete de slabire pentru mamici

Dieta Dukan este o dieta hiperproteica si hipocalorica potrivita pentru a elimina kilogramele in plus.

Dieta Dukan este o dieta de slabire alcatuita de doctorul francez Pierre Dukan, care s-a bucurat de un mare success in Franta, dar si in restul Europei si Statele Unite. Este o dieta hiperproteica si hipocalorica. Dieta Dukan cuprinde 4 trepte.

Dieta Dukan-primul pas: In aceasta etapa se pot consuma alimente proteice, in orice cantitate si la orice ora. Carbohidratii se limiteaza doar la o lingura de fulgi de ovaz/zi. Bineinteles, e obligatorie hidratarea, minim 1,5l/zi.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Garbo.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Te-ai intrebat mereu de ce frantuzoaicele sunt slabe si arata bine la orice varsta fara sa faca eforturi?  Citește mai mult...

***

Expertii in nutritie recomanda consumul a cel putin 400 g de fructe si legume, impartite in cinci portii, in fiecare zi.  Găsește-ți motivația!

Mănâncă fibre!

Mănâncă fibre!


Publicat în Libertatea

Vrei să îţi menţii greutatea şi să nu ai probleme de tranzit sau cardiovasculare?

Vrei să îţi menţii greutatea şi să nu ai probleme de tranzit sau cardiovasculare? Consumă alimente bogate în fibre: legume, fructe şi cereale complete. Profită de toate trufandalele care au apărut pe piaţă şi caută să nu îţi lipsească zilnic din alimentaţie aceste produse. Consumă alimente bogate în fibre: legume, fructe şi cereale complete. Profită de toate trufandalele care au apărut pe piaţă şi caută să nu îţi lipsească zilnic din alimentaţie aceste produse.

În ultima vreme, consumul de alimente procesate şi rafinate a crescut. Prin aceste procedee, fibrele naturale din alimente sunt distruse. De aceea, e preferabil să consumi alături carne sau lactate şi legume sau fructe proaspete, dar şi cereale integrale complete. Pentru ca fibrele să-şi îndeplinească rolul lor, e nevoie să bei şi multă apă (1,5 l pe zi) şi să faci mişcare.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Fibrele alimentare, solubile și nesolubile, sunt indispensabile pentru echilibrul organismului, ele asigurând protecție împotriva bolilor. Citește mai mult...

Cercetarile arata ca persoanele care consuma aceeasi mancare in fiecare zi, la o masa principala, vor slabi mai repede.  Găsește-ți motivația!

Beneficiile ananasului

Beneficiile ananasului


Publicat în Antena1.ro

Vrei să slăbești ușor, dar ai nevoie și de vitamine în corp. Atunci, ai nimerit foarte bine. Ananasul este fructul ideal, pe care te poți baza în orice moment al zilei.

Ananasul are un conținut ridicat de minerale și vitamine. Și poate fi consumat indiferent de anotimp, proaspăt sau la conservă. Este ușor de digerat și este bogat în fibre și apă.  Conține puțini carbohidrați și foarte puține calorii. Ajută împotriva inflamării articulațiilor și conduce la tratarea și reducerea durerilor musculare.

De asemenea, este bun pentru digestie și la absorbția proteinelor în mușchi, are rol antioxidant și sprijină sistemul imunitar.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

O dieta simpla de doar trei zile, pe baza de suc, te va ajuta sa iti detoxifiezi organismul si sa slabesti. Citește mai mult...

Jamie Oliver a fost invitat în emisiunea The Dr. Oz Show pentru a te învăţa să faci 4 schimbări în alimentaţie ca să mănânci sănătos şi să slăbeşti. Găsește-ți motivația!