Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Dietă » Carbohidrati

Diete de slabire pentru mamici

Publicat în Garbo.ro
Diete de slabire pentru mamici

Dieta Dukan este o dieta hiperproteica si hipocalorica potrivita pentru a elimina kilogramele in plus.

Dieta Dukan este o dieta de slabire alcatuita de doctorul francez Pierre Dukan, care s-a bucurat de un mare success in Franta, dar si in restul Europei si Statele Unite. Este o dieta hiperproteica si hipocalorica. Dieta Dukan cuprinde 4 trepte.

Dieta Dukan-primul pas: In aceasta etapa se pot consuma alimente proteice, in orice cantitate si la orice ora. Carbohidratii se limiteaza doar la o lingura de fulgi de ovaz/zi. Bineinteles, e obligatorie hidratarea, minim 1,5l/zi.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Garbo.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Te-ai intrebat mereu de ce frantuzoaicele sunt slabe si arata bine la orice varsta fara sa faca eforturi?  Citește mai mult...

***

Andrei Cătălin Stefănescu la vârsta de 39 ani a reuşit să slăbească de la 109,8 kg la 74,5 kg, printr-un proces de slăbire fără suferinţă pe care l-a descoperit singur.  Găsește-ți motivația!

Cercetătorii americani au aflat că dacă mănânci noaptea târziu, fie că e vorba de o gustare sau de o cină târzie, rezultă într-o foame intensă în dimineaţa următoare.

Pofta ta de mâncare este determinată şi influenţată de o multitudine de factori. Semnalele hormonale, psihologice, neurologice şi mecanice îi transmit creierului tău că ţi-e foame. Cercetătorii americani au aflat că dacă mănânci noaptea târziu, fie că e vorba de o gustare sau de o cină târzie, va rezulta o foame intensă în dimineaţa următoare.

Atunci când consumi o cantitate mare de mâncare înainte de culcare, mai ales la ore târzii, organismul tău produce o cantitate mare de insulină pentru a arde combustibilul din carbohidraţi.

În clipa în care organismul a consumat acea cantitate mare de combustibil, se va trimite către creier cerinţa pentru o nouă masă. Astfel, dacă nu te trezeşti să mănânci din nou în miez de noapte, te vei trezi dimineaţa cu o foame teribilă.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Capcana lichidelor este una dintre cele mai periculoase intr-o cura de slabire si, din pacate, multe persoane cad in ea. Citește mai mult...

Dr. Oz si celebrul antrenor de fitness Jorge Cruise iti propun un set de exercitii de doar 5 minute pe zi! Găsește-ți motivația!

Consumate la micul dejun amestecurile vor grabi rata metabolismului.

Foarte recomandate pentru pierderea in greutate si sanatate in general sunt alimentele date la mixer preparate in casa din ingrediente sanatoase precum fructele cu tot cu coaja, proteine din soia si din grau, grasimi esentiale, iaurt nedegresat si altele. Asemenea gustari de casa pot fi rapid preparate si nu necesita investitii deosebite.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Scortisoara actioneaza un centru din creier si astfel reduci nevoia de dulce concentrat pe tot parcursul zilei. Citește mai mult...

Nu aș putea trăi fără să alerg. O spun cu rezervă, ca orice persoană care a descoperit târziu faptul că sportul te poate bucura ca nimic altceva.  Găsește-ți motivația!