Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Dezvoltare personală » Motivatie

Vezi tentații pretutindeni, iar dieta ajunge să fie o provocare mentală, mai mult decât una fizică?

Ascunde tentațiile! Fă-ți un loc doar al tău în frigider, în cămară sau în dulap, pregătește fructe și legume din timp, pentru a le consumă rapid când ți-e poftă.  

Fă-ți un playlist cu muzică antrenantă. Muzică te poate ajută, îți poți face un playlist special pentru momentele în care faci jogging. Pune-ți doar piesele care îți plac mult (eventual cele foarte ritmate) și astfel chiar îți vei dori să faci sport că să le auzi din nou. 

Investește în echipament de sport confortabil. Dacă arăți și te simți bine în hainele de sport, vei face încă un pas pentru a-ți păstra motivația. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în CuraDeMiere.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

Cand incepi o dieta, trebuie sa te setezi psihic pentru ce urmeaza si sa ai totul foarte bine planificat. Citește mai mult...

***

Oprah a eliminat din dieta preparatele din zahar, cartofii si pastele fainoase. Găsește-ți motivația!

Varza este alimentul vedeta al celebrei cure de slabire cu supa de varza.

Varza este alimentul vedetă al celebrei cure de slăbire cu supă de varză. „Această metodă spectaculoasă de a slăbi, ca orice lucru făcut în extremă şi făcut nefiresc şi neechilibrat trebuie să menţionez că în varză există substanţe care încetinesc ativitatea glandei tiroide şi scad metabolismul. Deci varza mâncată în exces va duce la o scădere a ritmului de ardere a caloriilor şi până la urmă la o încetinire a procesului de slăbire”, a punctat dr. Mihaela Bilic.

„Varza face bine la tot. Şi dacă este mâncată şi dacă este pusă pe piele. Este antiiflamatorie, este un bun calmant pentru persoanele care au ulcer şi gastrită, care în această perioadă au de-a face cu o reactivare a acestei afecţiuni”, a punctat medicul nutriţionist. Chiar dacă se poate  vorbi despre varză ca un aliment panaceu, specialistul în nutriţie recomandă să nu transformăm această legumă în sursa noastră zinică de calorii.

Urmareste-o pe Dr. Mihaela Bilic online si Facebook.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Specialista in nutritie Mihaela Bilic ne recomanda sa mancam mai ales peste gras. Citește mai mult...

Femeile slabe care reusesc sa se mentina aproximativ la aceeasi greutate nu fac excese culinare foarte des. Găsește-ți motivația!

Doctor Oz este celebru în lumea întreagă. El are câteva secrete de sănătate pe care le împarte doar cu prietenii apropiaţi. Vezi câteva din ele şi poate încerci să le şi aplici.

Scapă de pofte când ţii dietă

Dr. Oz recomandă ca atunci când ţi-e poftă de ceva dulce (îngheţată, ciocolată, prăjituri) să iei două îmbucături din respectivul aliment interzis şi să bei un pahar întreg de apă. Astfel, păcăleşti stomacul şi creierul şi ambele se vor simţi bine, fără să te îngraşi.

Înlocuieşte chipsurile cu varză kale

Varză Kale este ultimul răcnet în materie de super alimente sănătoase.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Nu ai idee ce să mănânci la micul dejun sau nu ai niciodată timp suficient ca să găteşti? Invaţă de la Dr. Oz cele mai bune secrete de slăbit! Citește mai mult...

Tuturor ne place sa ne mentinem greutatea ori sa slabim fara dieta. Găsește-ți motivația!