Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Dezvoltare personală » 30 minute miscare

Cand vine vorba de inspiratie si de motivatie in timp ce te afli la sala sau faci miscare in aer liber, ai nevoie ca dialogul tau interior sa dea rezultatele scontate.

Iată 5 mantre motivationale numai bune de repetat cand faci fitness sau orice alta activitate fizica in parc sau in aer liber.

1. Atunci cand: Alergi in aer liber si dai peste un deal inalt, greu de trecut... Gandeste-te: Acest deal este greu, dar eu sunt mai dura.

2. Atunci cand: Lista activitatilor tale dintr-o zi te-a tentat sa sari peste un antrenament... Gandeste-te: Exercitiile imi dau energie si ma fac sa ma simt fericita.

3. Atunci cand: Muschii tai sunt obositi si mai ai de facut un set de exercitii sau cateva repetari...Gandeste-te: Sunt puternica, sunt de neoprit.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Feminis.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Sprinturile sunt unele din cele mai bune exercitii pentru slabire.  Citește mai mult...

***

Echilibrul chimic al creierului este afectat de o dieta care nu contine zahar. Găsește-ți motivația!

Aerobicul este unul dintre cele mai solicitante sporturi, presupunand un efort fizic intens si sustinut.

Ideea de baza a exercitiilor de aerobic se concentreaza pe modul in care muschii si organismul primesc doza optima de oxigen, astfel incat sa o poata transforma in energie si hrana pentru celule.

In acest sens, aerobicul pune accentul pe activitatea intensa a muschilor mari ai corpului, precum cei de la picioare, maini sau coapse, care determina, in acelasi timp, un efort crescut din partea inimii si a plamanilor.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Specialistii in fitness afirma ca renuntarea la sedentarism accelereaza procesul de slabire. Citește mai mult...

Renuntati la fast-food, la dulciuri si includeti in dieta cat mai multe legume si fructe. Găsește-ți motivația!

Ouale in dieta de slabit

Ouale in dieta de slabit


Publicat în Coolinaria.ro

Consumul marit de oua la dieta de slabit chiar este recomandat sa fie insotit de suc de grapefruit.

Odata ce se opteaza pentru o dieta de slabit pe baza de oua, consumul de carne se va reduce automat deoarece doar ouale singure sunt suficiente pentru a se potoli simtitor apetitul alimentar.

In paralel cu consumul marit de oua, o astfel de dieta de slabit presupune, o reducere simtitoare a carbohidratilor la dieta fiind de aceea recomandate legumele si fructele care contin putini carbohidrati si de asemenea sucurile naturale care sa insoteasca mesele pe baza de oua, fie dimineata, fie la pranz.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Visul celor care au surplus de greutate este sa obtina numarul ideal de kg printr-un remediu rapid si usor.  Citește mai mult...

În primul trebuie să-ţi dai seama care este rata metabolismului tău bazată pe vârsta, înălţimea, greutatea şi nivelul de activitate. Găsește-ți motivația!