Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Dezvoltare personală » Motivatie

Dacă tot este parte din viața noastră, să învățăm să gestionăm mai bine stresul și să-l transformăm în ceva pozitiv.

Fă mișcare! Chiar dacă o să-ți fie greu să te pui în mișcare și nu o să te simți prea bucuroasă că trebuie să alergi sau dai la pedale, dar poți folosi furia care vine uneori la pachet cu stresul pentru a obține rezultate și mai bune. Sportul eliberează endorfine și te vei simți imediat mult mai bine.

Joacă-te cu copiii sau cu câinele. Dacă nu ai copii sau câine, poți oricând să te oprești într-un părculeț și să-i admiri. Nu-ți trebuie decât 10 minute în care să te concentrezi cu adevărat la ei pentru a-ți reaminti care sunt cu adevărat bucuriile vieții. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Dietetik.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Flickr

Îți mai recomandăm:

Multe dintre stările și schimbările biologice trăite afectează în mod direct poftele noastre alimentare.  Citește mai mult...

***

Dr. Oz spune ca cel mai mare ajutor vine tot de la grasimi, dar nu orice fel de grasimi, ci acelea mononesaturate. Găsește-ți motivația!

Varza este alimentul vedeta al celebrei cure de slabire cu supa de varza.

Varza este alimentul vedetă al celebrei cure de slăbire cu supă de varză. „Această metodă spectaculoasă de a slăbi, ca orice lucru făcut în extremă şi făcut nefiresc şi neechilibrat trebuie să menţionez că în varză există substanţe care încetinesc ativitatea glandei tiroide şi scad metabolismul. Deci varza mâncată în exces va duce la o scădere a ritmului de ardere a caloriilor şi până la urmă la o încetinire a procesului de slăbire”, a punctat dr. Mihaela Bilic.

„Varza face bine la tot. Şi dacă este mâncată şi dacă este pusă pe piele. Este antiiflamatorie, este un bun calmant pentru persoanele care au ulcer şi gastrită, care în această perioadă au de-a face cu o reactivare a acestei afecţiuni”, a punctat medicul nutriţionist. Chiar dacă se poate  vorbi despre varză ca un aliment panaceu, specialistul în nutriţie recomandă să nu transformăm această legumă în sursa noastră zinică de calorii.

Urmareste-o pe Dr. Mihaela Bilic online si Facebook.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Specialista in nutritie Mihaela Bilic ne recomanda sa mancam mai ales peste gras. Citește mai mult...

Dr. Bilic nu neaga ca se poate slabi consumand numai dulciuri.  Găsește-ți motivația!

Invătati să înlocuiti proteinele din carne, care sunt esentiale pentru organism, cu proteine din surse vegetale.

Beneficiile pentru sănătate ale dietei vegetariene sunt multiple: o inimă mai puternică, un risc mai mic de diabet şi cancer, o siluetă mai suplă. Din aceste motive, multe persoane işi doresc să renunte la carne şi să adopte o alimentaţie bazată pe fructe şi legume.

Începeti prin a mânca o masă fără carne pe săptămână si cresteti treptat numărul de mese vegetariene până când carnea este eliminată în întregime din dieta dumnevoastră. Consumati legume bogate in fier si vitamina C, care favorizează absorbtia fierului in organism, pentru a evita un deficit nutritional. Varza creată si broccoli-ul sunt cele mai bune alegeri. "Piramida alimentară pentru vegetarieni este similară celei din dieta obişnuită, doar că în loc de carne, vor fi produse pe bază de soia şi leguminoase, iar în loc de lactate vor fi lapte de soia şi tofu îmbogăţite cu calciu, vitamina D şi B12", explică nutriţionistul Mihaela Bilic în cartea Sănătatea are gust.

Urmareste-o pe Dr. Mihaela Bilic online si Facebook.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Fasolea, nucile si oleaginoasele, semintele si cerealele sunt surse de proteine vegetale.  Citește mai mult...

Personalizarea se refera la adaptarea regimului alimentar la o multime de caracteristici individuale. Găsește-ți motivația!