Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...
bicicleta Peste 200 de participanți la parada "Mămici pe biciclete"

Peste 200 de participanți la parada "Mămici pe biciclete"

Peste 200 de gravide, mămici cu bebeluși în marsupiu, mame alături de copii pe triciclete sau pe propriile biciclete, precum și tătici, bunici, unchi, mătuși, bone, au pedalat sâmbătă, 26 septembrie, în prima ediție a Paradei ”Mămici pe Biciclete” din București.
3
Dr. Mehmet Oz Dr. Oz: 6 soluţii ca să stimulezi metabolismul şi să slăbeşti rapid

Dr. Oz: 6 soluţii ca să stimulezi metabolismul şi să slăbeşti rapid

Dacă nu reuşeşti să mai slăbeşti şi ai rămas la aceeaşi greutate în ciuda eforturilor pe care le faci este momentul să îi dai o mână de ajutorul metabolismului. Potrivit celebrului Dr. Oz, atunci când stagnezi la o anumită greutate în ciuda dietei pe care o urmezi trebuie să consumi anumite alimente care au rolul de a stimula metabolismul.
5
30 minute miscare 8 trucuri care te motivează cu adevărat să faci sport

8 trucuri care te motivează cu adevărat să faci sport

Aproape toată lumea care își dorește să facă sport reușeste cu greu să-și găsească timpul și curajul necesar pentru a se angaja într-un program intens și constant de exerciții fizice. Tu te-ai gândit vreodată care sunt lucrurile care te-ar determina să faci mai multă mişcare?
0
Dr. Mehmet Oz Trucuri de slabit de la doctor Oz

Trucuri de slabit de la doctor Oz

Vrei sa slabesti si probabil ca iti doresti rezultatele cat mai rapid cu putinta. In primul si primul rand, uita de dietele foarte restrictive, caci rezultatele lor nu dureaza. Si ai la indemana optiuni mult mai sanatoase.
3
motivatie 5 moduri prin care sa rezisti tentatiei

5 moduri prin care sa rezisti tentatiei

Este destul de greu sa te adaptezi unui obiectiv pe termen lung, atat vreme cat esti inconjurata de recompense pe termen-scurt. Dar se poate sa traiesti pentru maine, daca inveti sa faci alegeri destepe azi.
0
Dr. Mehmet Oz Dr. Oz: 6 grăsimi care ard grăsimi

Dr. Oz: 6 grăsimi care ard grăsimi

Specialistul recomandă să consumi aceste grăsimi într-o cantitate normală la fiecare masă din zi, ţinând cont de faptul că 50% din caloriile zilnice care vin din grăsimi să provină din acest tip de grăsimi sănătoase.
2
motivatie Cât îngraşă lipsa de somn

Cât îngraşă lipsa de somn

De ce stimuleaza lipsa somnului apetitul pentru grasimi? Raspunsul se afla in concluziile a doua studii realizate recent pe creierele a 23 de persoane private de somn.
0
motivatie Grupul de suport pentru slăbit

Grupul de suport pentru slăbit

Grup de suport – grup format din oameni care se confruntă cu aceleaşi probleme, nevoi, speranţe şi care împreună încearcă să găsească soluţiile.
0
Apa Cele mai bune trucuri de slabit

Cele mai bune trucuri de slabit

Slaba fara dieta, folosind o metoda sanatoasa: respecta macar 5 dintre aceste sfaturi, timp de 5 saptamani, si vei intra in sezonul cald mult mai slaba!
9