Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Detoxifiere » Detoxifiere

Dr. Ovidiu Chiş, îţi spune cum poţi pierde sănătos în greutate apelând la sucurile din fructe şi legume.

Una dintre cele mai eficiente metode de a echilibra greutatea corpului este să îi dăm alimentele cele mai potrivite. Iar pentru că sunt sărace în calorii, proteine şi lipide, sucurile de legume şi fructe pot asigura necesarul de vitamine, minerale, enzime şi glucide, într-un mod foarte uşor asimilabil.

Ce legume şi fructe să alegi - Cele mai indicate legume sunt morcovii, sfecla roşie, ţelina, varza, brocoli, urzica, guliile, pătrunjelul şi castravetele. De obicei sucurile de legume sunt mai concentrate şi pot fi diluate cu puţină apă. Gustul se poate îmbunătăţi cu ghimbir sau lămâie sau poţi să le bei împreună cu un pahar de apă. Iar cele mai indicate fructe sunt grapefruitul, merele, strugurii, pepenele, lămâile şi în general fructele care se coc în sezon.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Click. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Modelul Valentina Pelinel a declarat pentru gândul că a reuşit să slăbească 2 kilograme în 9 zile, urmând o cură de detoxifiere bazată pe sucuri.  Citește mai mult...

***

Am inceput, treptat, sa micsorez portiile si, ulterior, sa renunt la anumite lucruri. Găsește-ți motivația!

Dieta speciala dupa Paste

Dieta speciala dupa Paste


Publicat în Lyla.ro

Nutritionistii spun ca toxinele acumulate de sarbatorile pascale ne fac sa ne simtim mai lipsite de pofta de viata. Motivul? Corpul nostru consuma din ce in ce mai multa energie ca sa le elimine.

La inceputul unei cure de detoxifiere, poate aparea balonarea, insa aceasta nu e decat lupta alimentelor bune cu toxinele care le rascoleste puternic.

Pestele se mananca cu salata. Daca mananci peste, specialistii recomanda sa nu-l consumi cu cartofi, orez sau paine. Combinarea lor ingreuneaza digestia si produce fermentatie, fapt ce favorizeaza aparitia toxinelor.

Cartofii, fierti sau la abur. O alta regula importanta tine de modul in care combini legumele bogate in amidon, cum sunt fasolea, orezul si cartofii.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Nutritionistii spun ca toxinele acumulate de sarbatorile pascale ne fac sa ne simtim mai lipsite de pofta de viata.  Citește mai mult...

Omul modern a uitat sa manance in functie de necesitati si mananca cu mintea. Găsește-ți motivația!

Strugurii prelungesc tineretea

Strugurii prelungesc tineretea


Publicat în Ziare.com

Nutritionistii recomanda ca strugurii sa fie mancati cu tot cu coaja si seminte deoarece contin cea mai mare concentratie de enzime, minerale si fibre.

Nutritionistii recomanda ca strugurii sa fie mancati cu tot cu coaja si seminte deoarece contin cea mai mare concentratie de enzime, minerale si fibre, flavonoide si polifenoli care mentin elesticitatea vaselor de sange, buna functionare a sistemului imunitar, regleaza metabolismul, energizeaza si, mai ales, detoxifica.

Strugurele este bine digerat si tolerat de organism pentru ca in compozitia lui are, pe langa vitamine si minerale, fibre alimentare care usureaza detoxifierea organismului prin dobandirea unui tranzit intestinal normal.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

In ciuda ideii preconcepute ca strugurii ingrasa, aceste minunate fructe au doar 65-70 de calorii in 100 de grame. Citește mai mult...

Gustările dintre mesele principale trebuie să conţină grăsimi sănătoase, cum ar fi avocado. Fereşte-te de chipsuri şi alte produse procesate din comerţ. Găsește-ți motivația!