Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Detoxifiere » Condimente

Rozmarinul consumat in mod regulat previne obezitatea. El merge de minune asortat cu legume si carne.

In fiecare dimineata adauga o jumatate de lamaie intr-o cana de ceai si o pulbere de turmeric, scortisoara si piper rosu. Indulceste totul cu niste picaturi de extract de stevie si vei incepe ziua cu detoxifiantul perfect.

Maghiranul stimuleaza digestia, creste apetitul, alunga stresul, insomniile si are si usor efect diuretic. Maghiranul uscat poate fi presarat in supe, sosuri si tocanite, iar proaspat poate fi pus peste paste.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Ziare.com. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Ardeiul iute merge bine cu ghimbir, ciocolata, fasole si carne de vita, accelerand foarte mult metabolismul. Citește mai mult...

***

Ciocolata, carnea de porc, fructele si orezul nu ingrasa daca sunt combinate corect. Găsește-ți motivația!

Ai fi tentat sa spui ca este vorba de o noua modalitate de a posti.

Alimentatia pe timpului postului trebuie sa fie una sanatoasa, bogata in nutrienti tocmai din cauza excluderii din meniu a carnii, lactatelor si oualelor. Este similara dietelor de detoxifiere in urma carora organismul scapa de toxinele acumulate de pe urma unei alimentatii nesanatoase, saraca in nutrienti.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Găteşte alimente diverse, alegând în fiecare săptămână câteva legume pe care să le foloseşti pentru tocăniţe şi supe/ciorbe. Citește mai mult...

Conform unui studiu publicat recent, tot ce trebuie să facem este să ţinem cont de lista următoare. Găsește-ți motivația!

Ardeiul gras este gustos si are multe vitamine, fie ca e consumat crud, fie ca il incluzi in diverse retete.

Frigarui cu vita si legume

Ingrediente: 1 kg de carne macra de vita, doi ardei rosii, doi ardei galbeni, un dovlecel, 3 cepe rosii, 10 rosii mici, condimente pentru gratar, o lingurita rasa de zahar, 3 linguri de ulei, bete pentru fri­garui.

Preparare: se fierbe carnea in apa cu pu­tina sare si cu o lingu­rita rasa de za­har, circa o ora, dupa care se scoate din apa si se lasa cateva minute sa se raceas­ca. Apoi, se taie in bucati (cuburi) de cativa centimetri si se caleste cateva minute in ulei, ca sa capete o culoare u­sor aramie. Se spa­la si se cu­rata ardeii si ceapa, se taie in patratele de marimea bu­catilor de carne, iar dovleceii se feliaza. Se infige in fiecare bat, alternativ: o bu­ca­ta de ceapa, una de carne, una de dovlecel, o rosie, o bu­cata de ardei si tot asa. Cand frigaruile sunt gata, se condi­men­­teaza si se pun pe gratar.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Ratatouille este o tocana de legume originara din Nisa, Franta. Citește mai mult...

Minim 5 portii de fructe si legume consumate zilnic ofera organismului o cantitate corespunzatoare de nutrienti. Găsește-ți motivația!