Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Dans » Dans

Tango weekend la Brasov 23-24 Ian. 2010

Publicat în lasastresa.blogspot.com
Tango weekend la Brasov 23-24 Ian. 2010

Toate seminarele sunt destinate atat dansatorilor de nivel incepator cat si intermediar.

Studio Tango Nada Mas Brasov va invita sambata, 23 ianuarie si duminica, 24 ianuarie, 2010 la tango argentinian: cea de-a X-a editie lunara a proiectului Tango- bucuria de a dansa in doi! In cadrul acestei editii, vor avea loc 3 seminare de tango argentinian destinate tuturor nivelurilor de participanti incepatori si intermediari, iar seara de la ora 22.00 petrecerea lunara Milonga de Brasov "Nada Mas".

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în lasastresa.blogspot.com. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Alex Respess s-a hotarat sa slabeasca, dupa o viata intreaga in care s-a alimentat nesanatos.  Citește mai mult...

***

Un om sanatos poate consuma 20-30 grame de ciocolata de 3 ori pe saptamana. Găsește-ți motivația!

O ora de Zumba arde peste 500 calorii daca se practica pe ritmuri muzicale rapide si cu miscari ample.

Zumba este foarte usor de practicat pentru ca presupune miscari simple de aerobic fara a necesita elemente de tehnica. Nu este insa suficienta pentru cineva care doreste sa prinda "bunele maniere ale miscarii", in sens ca miscarea trebuie educata pentru a arata bine si pentru a proteja scheletul si muschii.

Desi aparent este un dans nu foarte rapid, tango-ul arde multe calorii pentru ca presupune folosirea multor grupe musculare simultan, atat pentru mentinerea pozitiei dificile, cat si pentru pasii lenti si accentele specifice.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

In functie de intensitatea cu care se danseaza zumba, in cursul acestei sedinte, se pot consuma intre 500 si 800 calorii.  Citește mai mult...

Ai nevoie de motivație la tot pasul, de la o întâlnire importantă, până la ultimii pași de la un maraton și la puterea de a rezista în față unui desert delicios, cu multe calorii.  Găsește-ți motivația!

Fa-ti curaj si incearca o ora pentru avansati, te va bucura sa constati ca poti executa corect majoritatea exercitiilor.

Ai rezistat cu brio tuturor tentatiilor de inceput si sportul face parte din rutina ta saptamanala.

Ia o prietena cu tine si ajut-o sa se integreze, e intotdeauna placut sa petreci timp cu amicele in sala de sport.

Faceti o competitie intre colegele de antrenament – cine executa corect cea mai mare parte a exercitiilor, cine a progresat cel mai mult sau cine vine cel mai des la sala? Te va impulsiona sa te concentrezi mai bine asupra orelor de sport, iar competitia sanatoasa este intotdeauna placuta.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Antrenamentul pe intervale combina intervale de intensitate joasa si ridicata intr-o singura sedinta.  Citește mai mult...

Cu rabdare, ambitie, corectitudine si mult optimism au ajuns sa nu se mai recunoasca. Găsește-ți motivația!