Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Dans » 30 minute miscare

Piloxing: Antrenament de ultima ora

Daca v-ati saturat de aerobic sau sala si vreti sa fiti in pas cu vedetele, incercati piloxing-ul.

Piloxing-ul este cea mai la moda forma de antrenament in America. "Piloxing-ul este o combinatie foarte dinamica de exercitii de box, cu exercitii de dans si principii din pilates. Se ard pana la 1000 de calorii daca se respecta antrenamentul la ritmul alert la care este conceput", ne asigura Cori Gramesc. Piloxingul a preluat din pilates, siguranta, adaptabilitate, tot ceea ce inseamna control asupra corpului. Din partea de box, dinamism si viteza, iar din partea de dans avem gratie, feminitate, miscari elegante, dar si un corp atletic, foarte frumos.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Antena1.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Prin kangoo jumps se pierd foarte repede calorii. Stilul kangoo jumps se adreseaza tuturor. Citește mai mult...

***

Costumul de baie nu te va mai speria în cazul în care consumi multă salată. Găsește-ți motivația!

Cand tii picioarele la verticala, iti fortezi abdomenul sa lucreze mai intens.

Bicicleta este considerat cel mai eficient exercitiu pentru abdomen fiindca solicita toti muschii in acelasi timp.

Mainile sunt la ceafa pentru sustinere, dar nu te ajuti de ele in timpul miscarii. Picioarele sunt ridicare la 45 de grade.

Piciorul drept ramane drept, in timp ce indoi genunchiul stang si aduci cotul drept catre el, rotind tot trunchiul. Se repeta pe partea cealalta, intr-o miscare asemanatoare cu pedalatul.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Un program de exercitii in parc poate fi la fel de eficient precum o ora de fitness, daca stii cum sa alternezi miscarile. Citește mai mult...

Afară e frig şi urât, uneori mai şi plouă, iar patul este călduţ şi îmbietor, aşa că cel mai simplu este să opreşti alarma şi să te culci la loc. Găsește-ți motivația!

Te poti mentine usor in forma daca iti aloci doar 15 minute pe zi pentru o serie de exercitii eficiente.

Abdomen - Întinde-te pe spate, cu mâinile sub bazin. Ridică uşor picioarele flexându-le către piept, după care le întinzi fără să atingi podeaua, cu picioarele apropiate. Atunci când sunt întinse, picioarele nu se lasă prea jos pentru a nu leza coloana vertebrală, respectiv zona lombară. Exerciţiul se realizează în 3 serii a câte 20 de repetări.

Braţe - Stai în picioare (sau pe scaun) şi ţine mâinile întinse pe lângă corp. În fiecare mână ţine câte o ganteră de 2-3 kg, ridică braţele în lateral până când sunt paralele cu solul, după care le cobori în poziţia iniţială. Pentru a realiza exerciţiul bine trebuie să ai tot timpul coatele deasupra încheieturilor.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Vrei sa slabesti, sa‑ti tonifiezi musculatura, dar in acelasi timp sa te incarci cu energie si cu buna dispozitie? Danseaza!  Citește mai mult...

Ceea ce a convins-o ca este cazul sa slabeasca a fost faptul ca a ajuns sa poarte marimea 22 la rochii.  Găsește-ți motivația!