Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Dans » 30 minute miscare

Dacă vrei să dai jos repede kilogramele în plus de la burtă, începe un program sustinut, alcătuit dintr-o alimentatie sănătoasă, sport si atitudine pozitivă.

Dacă vrei să dai jos repede kilogramele în plus de la burtă, începe un program sustinut, alcătuit dintr-o alimentatie sănătoasă, sport si atitudine pozitivă. In felul ăsta categoric te vei simti bine de sărbători. Ce trebuie să faci?

Fără prăjeli! - Chiar dacă la serviciu eşti mereu pe fugă si ti-e mult mai comod să cumperi o porţie de cartofi prăjiţi, ar fi mult mai indicat dacă ai renunţa la acest obicei. Mănâncă la cantina firmei sau comandă on-line ceva fără prăjeli. Dacă nu ai bani pentru asta, trezeşte-te mai devreme cu câteva minute şi pune-ţi la pachet! Si încearcă să mănânci mai puţin sărat. Încă ceva: renunţă la “ronţăielile” dintre mese şi după ora 18 fereşte-te de crudităţi (acestea fermentează mai greu, iar consecinţa este balonarea). De altfel, este indicat să nu mănânci nimic cu patru ore înainte de culcare.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Eva.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Cum să scăpăm de aripioare şi şunculiţe inestetice, pentru o siluetă mai suplă de sărbători.  Citește mai mult...

***

Dragostea de sine, deși nu se obține ușor, este o lecție vitală.  Găsește-ți motivația!

Untura de peste nu foloseste la slabit

Untura de peste nu foloseste la slabit


Publicat în Romania Libera

Acizii omega-3, care se gasesc in somon, de exemplu, nu ajuta la slabire, insa sunt benefici pentru inima.

Desi studiile desfasurate pe animale au aratat ca untura de peste poate facilita pierderea in greutate, cercetarile pe om au demonstrat contrariul, arata un studiu publicat in American Journal of Clinical Nutrition, citat de site-ul femina.ch. Studiul a fost realizat de cercetatori americani, care au testat efectele acizilor grasi omega-3 la 128 adulti suprapoderali sau obezi, care tineau regim alimentar si urmau un program de activitati fizice.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

O alimentatie bogata in acizi grasi Omega-3 poate contribui la prevenirea problemelor legate de memorie. Citește mai mult...

Obisnuiesti sa mananci produsele direct din ambalaj, astfel nu poti sa contorizezi cantitatea pe care o consumi.  Găsește-ți motivația!

Vreau sa dau "burtica" jos

Vreau sa dau "burtica" jos


Publicat în Toti Pentru Unul

Nu sunt grasa deloc, doar am probleme cu burta.

As vrea sa fac o dieta echilibrata, nu infometare completa si exercitii fizice (mentionez ca nu stiu sa fac flotari dar abdomene da). Ce ma sfatuiti?

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cum trebuie executate exercitiile la sala pentru a da rezultate cat mai bune la slabit? Citește mai mult...

Creierul este cel care ne convinge să stricăm dieta, să dăm iama în prăjituri când suntem stresaţi si să sărim peste mese. Găsește-ți motivația!