Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Bicicletă » 30 minute miscare

Bicicleta este un exercitiu care il puteti face atat in sala de antrenament si acasa deoarece nu aveti nevoie de echipamente speciale.

Indiferent de situatie, este recomandat ca dumneavoastra sa stiti cum se exercuta corect exercitiile, iar pentru acest lucru in articolul de fata va vom prezenta 5 dintre cele mai bune exercitii pentru abdomen.

Bicicleta - Bicicleta este un exercitiu care il puteti face atat in sala de antrenament si acasa deoarece nu aveti nevoie de echipamente speciale. Din pozitia intins cu fata in sus, asezati mainile dupa cap si sprijiniti-l usor cu degetele. Aduceti usor genunchii la piept fara a va folosi de maini (fara a trage capul). Din aceasta pozitie, intindeti piciorul stang, si trageti cotul drept spre genunchiul drept. Repetati miscarea pentru partea cealalta, iar apoi efectuati-o alternativ pentru ambele picioare. Efectuati 1 – 3 serii a cate 12 – 16 repetari (o repetare inseamna cate "o pedala" pentru ambele picioare.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Consumatorul.com. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Cele mai eficiente exerciții fizice sunt cele care angrenează cât mai multe grupe musculare, aducând mai rapid rezultatele așteptate în urma antrenamentelor.  Citește mai mult...

***

Dacă ești pofticioasă, nu scapi de mama, soacra, mătușa și bunica, ține minte sfaturile nutriționistului Mihaela Bilic. Găsește-ți motivația!

Executa aceste exercitii in fiecare zi si vei fi surprinsa de eficienta lor!

Intinde-te pe spate, cu picioarele intinse spre tavan. Umerii sunt ridicati de pe sol si palmele se sprijina pe laterala genunchilor.Mentine aliniamentul neutru al umerilor, activand in mod egal pectoralul si muschii din partea superioara a spatelui.

Inspira sa te pregatesti, apoi expira si executa o miscare lenta de forfecare a picioarelor. Concomitent, trunchiul executa o miscare de rasucire pentru a apropia cotul de genunchiul opus. Picioarele trebuie sa fie cat mai intinse. Executa o serie a cate 8 repetari cu fiecare picior.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Iti trebuie un step sau o banca joasa si multa vointa, bineinteles! Citește mai mult...

Obiceiurile nesănătoase afectează calitatea vieții și contribuie într-o mare măsură la instalarea îmbolnăvirilor. Găsește-ți motivația!

Cantareata iti dezvaluie 3 exercitii pe care tu sa le faci incepand chiar de astazi, iar imperfectiunile vor fi de domeniul trecutului.

Exercitiul 1 - Intinde-te pe sol, pe spate. Pune mainile sub cap si tine picioarele apropiate si perfect intinse. Incordeaza muschii, ridica umerii de pe sol si picioarele. Incearca sa ridici picioarele cat poti de sus, mentinandu-le perfect intinse. Numara pana la 3 dupa care revino in pozitia initiala si relaxeaza. Fa cate 15 repetitii.

Exercitiul 2 - Stai pe sol in pozitie sezut, cu picioarele usor distantate si bratele intinse in lateral. Tine spatele drept, inspira si roteste trunchiul spre partea drepta. Expira si revino in pozitia initiala. Fa aceeasi miscare si pentru partea stanga. Fa cate 10 repetitii pentru fiecare parte.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Daca nu ai timp sa mergi la sala, lucreaza acasa cateva exercitii esentiale pentru un abdomen plat.  Citește mai mult...

Decat sa renunti la paste, orez sau carne, mai bine renunti la dulciuri. Găsește-ți motivația!