Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Anne MacTiernan

Noua metoda consta in constientizarea cantitatii de mancare pe care o consumi si inregistrarea ei intr-un jurnal.

Un jurnal personal in care sa iti notezi ceea ce mananci iti poate fi de mare ajutor in efortul de a da jos kilogramele in plus. Anne MacTiernan, profesor de epidemiologie la centrul de cercetare "Fred Hutchinson" din SUA, a publicat un studiu in care dezvaluie pasii care trebuie urmati, scrie inquisitr.com.

Ea afirma ca trebuie tinuta o evidenta clara a hranei consumate si a felurilor de mancare cu care ne hranim pe parcursul zilei. De asemenea, stabilirea unor obiective care trebuie atinse este si ea benefica. Un astfel de jurnal te ajuta pe termen lung, deoarece de multe ori uiti ceea ce mananci.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Ziare.com. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Evitati sa mancati la restaurant deoarece aveti mai putin control asupra compozitiei preparatelor. Citește mai mult...

***

Ai impresia că cele două cuvinte "dietă" şi "delicios" se exclud între ele? Găsește-ți motivația!

Regimul Dukan, dieta ca la carte

Regimul Dukan, dieta ca la carte


Publicat în www.coolinaria.ro

Un regim complicat si sever, dar care gandeste procesul de slabire ca pe unul de durata.

Regimul Dukan cuprinde o succesiune de etape: faza de atac, in care se consuma exclusiv proteine si in care se slabeste drastic; faza alternativa, in care, pe langa proteine se introduc in alimentatie si legumele; faza de consolidare si faza de stabilizare in care se trece treptat la alimentatia obisnuita, totul in mod controlat pentru a evita efectul yoyo.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dieta Dukan este impartita in patru parti, sau "faze". In timp ce primele doua faze sunt concepute pentru a scapa de kilogramele in plus, urmatoarele doua faze, au rolul de a mentine rezultatele. Citește mai mult...

Grup de suport – grup format din oameni care se confruntă cu aceleaşi probleme, nevoi, speranţe şi care împreună încearcă să găsească soluţiile. Găsește-ți motivația!

Diete sarace in carbohidrati

Diete sarace in carbohidrati


Publicat în SfatulMedicului.ro

Conceptul unei diete sarace in carbohidrati consta in limitarea anumitor tipuri de carbohidrati.

Una dintre dietele sarace in carbohidrati este dieta Atkins. Aceasta limiteaza ingestia de carbohidrati. In primele 2 saptamani se restrictioneaza aproape total consumul acestora, pentru ca apoi o parte dintre carbohidrati sa fie reintrodusi treptat in dieta. Ultima etapa este destinata metodelor de mentinere a kilogramelor pierdute.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Reducerea carbohidratilor consumati obliga organismul la arderea grasimilor. Citește mai mult...

Ca să te menţii la o greutate normală ai nevoie de un aport caloric care se situează în jurul valorii de 2500 kilocalorii pe zi.  Găsește-ți motivația!