Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Slabire vara

Vara, anotimpul perfect pentru scuturarea de kilograme

Publicat în Ce se intampla doctore?
Vara, anotimpul perfect pentru scuturarea de kilograme

De mult n-am mai păţit ruşinea de anul ăsta. Anotimpul trupurilor despuiate şi lucrate mă prinde tare rontunjoară pentru vară.

De mult n-am mai păţit ruşinea de anul ăsta. Anotimpul trupurilor despuiate şi lucrate mă prinde tare rontunjoară pentru vară. Atât de rotunjoară încât nu găsesc nimic în dulap pe mărimea cifrei arătate de cântar – bine, eu am şi aruncat cu mândrie toate hainele maaari la ultimul slăbit, convinsă fiind că nu are ce să mă mai întoarcă din drum. Dar nebănuite sunt căile siluetei, aşa că iată-mă reîngrăşată şi puţin disperată că trebuie să probez din nou haine tip saci. O să fie o vară lungă şi grea...

Presupunem că azi-dimineaţă, o splendidă dimineaţă de vară, cântarul ţi-a urlat că ai 70 de kilograme. Tu ce faci? Te deprimi, te îmbraci într-un sac, te fereşti de toţi şi toate, te izolezi. Vedeţi ceva pozitiv din enumerarea asta?

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Ce se intampla doctore? Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Vara este anotimpul potrivit pentru eliminarea kilogramelor în plus, pentru că, în această perioadă, organismul nu mai are nevoie de energia unor alimente bogate caloric. Citește mai mult...

***

Ti se pare că nu slăbeşti oricât de atentă eşti la alimentaţie? Descoperă cele mai frecvente greşeli pe care le poţi face fără să bănuieşti, dar care nu te lasă să slăbeşti! Găsește-ți motivația!

Mituri despre diete

Mituri despre diete


Publicat în Dietetik.ro

Exercitiile fizice nu sunt singurul lucru necesar pentru a slabi si a te mentine.

Poti manca ce vrei daca faci miscare. Ei bine, exercitiile fizice nu sunt singurul lucru necesar pentru a slabi si a te mentine, uneori fiind nevoie chiar de foarte mari eforturi fizice pentru a da jos un kilogram. Ele sunt foarte importante, dar acest lucru nu inseamna ca poti manca ce si cat vrei daca faci miscare. Exercitiile fizice aduc o serie intreaga de beneficii sanatatii fizice si psihice, printre care se numara protejarea creierului, a inimii si a oaselor si sunt foarte bune si pentru mentinerea sub control a apetitului si a greutatii. Dar miscarea nu exclude grija pentru ceea ce mananci.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Mancatul foarte des va stimula metabolismul si te va ajuta sa slabesti. Citește mai mult...

Comoditatea e uneori mai puternică decât dorinţa de a arăta bine, fit, sănătoase, tonice, în formă. De aceea avem nevoie de motivaţii puternice pentru a ne mobiliza.  Găsește-ți motivația!

Sfaturi simple ca să scapi de celulită

Sfaturi simple ca să scapi de celulită


Publicat în sfatulparintilor.ro

Iată ce trebuie să faci pentru ca aspectul de „coajă de portocală” a pielii să dispară.

Sportul - Exercițiile regulate, mersul pe jos sau orice altă activitate cardio, va ajuta la îmbunătățirea circulației și tonifierea picioarelor. Dacă nu poți merge la sală, urcatul scărilor pe vârfuri este o alternativă excelentă!

Dieta - O dietă formată dintr-o varietate de fructe colorate și de legume ar trebui să ajute la îmbunătățirea circulației și reducerea apariției celulitei. Adaugă zmeură și afine dietei tale. 

Hainele strâmte - Apariția celulitei poate fi agravată de lenjeria foarte strâmtă care împiedică circulația sângelui. În plus, lenjeria strâmtă anulează abilitatea organismului de a muta grăsimea acolo unde este nevoie de ea.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto Pixabay

Îți mai recomandăm:

Tine un regim hipocaloric prin evitarea excesului de grasimi animale, dulciuri, alcool. Citește mai mult...

Exista o metoda usoara de a zdruncina obiceiurile “NEGATIVE”. Imaginatia. Găsește-ți motivația!