Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Sare

Sarea este un aliment foarte important, care n-ar trebui sa lipseasca din regimul nostru alimentar.

Avem nevoie de şase grame zilnic - Cât despre cantitatea de sare pe care este recomandat să o consumi zilnic, aceasta este de doar 6 grame, conform specialiştilor. Atât este suficient organismului, pentru a putea efectua, cu ajutorul sării, contractii musculare, pentru transmiterea impulsurilor nervoase şi pentru transportul nutrientilor la celule.

Un consum redus de sare poate duce la apariţia crampelor musculare, a ametelilor, la afectarea balantei de electroliti din corp (magneziu, potasiu, sodiu şi calciu). De asemenea, şi un consum mai mare de sare poate avea efecte negative asupra sănătătii.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Click. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Pentru oase rezistente, nu este suficientă o alimentaţie sănătoasă, ci și de mișcare zilnică (mers pe jos, jogging, urcatul scărilor, dans). Citește mai mult...

***

Dr. Serban Damian, iti vine in ajutor cu cateva idei simple, dar eficiente. Găsește-ți motivația!

Legumele si fructele fac minuni cand e vorba de lupta cu celulita.

Pentru un tratament eficient, pe langa cremele anticelulitice pe care le poti achizitiona din orice farmacie, legumele si fructele fac minuni cand e vorba de lupta cu celulita. Iata care sunt cele mai eficiente.

Marul. Este bogat in minerale si vitamine, echilibrand alimentatia. Magneziul, potasiul, calciul sunt prezente din belsug, insa e plin si de provitamina A, vitamine din grupul B si, mai ales, faimoasa vitamina C, care alunga infectiile si fixeaza calciul. Contine 85% apa si este cea mai buna metoda de a tine celulita departe.

Rosiile. Contin multa apa, fac pielea supla si sanatoasa. Legumele colorate. Au multa vitamina C, care este esentiala in prevenirea celulitei.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Legumele si fructele fac minuni cand e vorba de lupta cu celulita. Citește mai mult...

Daca te regasesti in situatiile de mai jos, ia urgent masuri pentru ca s-ar putea ca in curand sa nu mai incapi in haine!  Găsește-ți motivația!

Victorie dupa sase luni de lupta

Victorie dupa sase luni de lupta


Publicat în Irina Reisler

Cu rabdare, ambitie, corectitudine si mult optimism au ajuns sa nu se mai recunoasca.

Timpul a zburat, iar primele doamne care au ales sa scape de kilogramele in plus, cu ajutorul regimului disociat 3 + 3, se pot numi deja Invingatoare in lupta cu kilogramele. Unele dintre ele au inceput deja programul de mentinere. Altele, mai au de facut citiva pasi, pina acolo. Cert este ca toate eforturile le sint rasplatite, pe deplin!

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Nu exista “NU POT”, exista doar “NU VREAU”. Citește mai mult...

Primul lucru pe care il avem de facut este sa ne organizam. Găsește-ți motivația!