Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Dr. Lygia Alexandrescu

Peste 80 la sută dintre cei care se adresează unui nutriţionist au urmat cel puţin o dietă de înfometare cu ajutorul căreia au slăbit.

Înfometarea este doar una dintre cele mai frecvente greşeli pe care le fac persoanele care vor să scape de kilogramele în plus. Lector dr. Lygia Alexandrescu vă spune care sunt cele zece greşeli pe care trebuie să le evitati în timpul curei, dacă vreti să scădeti în greutate.

1. Nerăbdarea si obiectivele nerealiste. Studiile arată că persoanele care slăbesc într-o perioadă suficient de lungă, se mentin mai bine la greutatea normală. Un ritm de scădere ponderală sănătos este cuprins între o jumătate şi un kilogram pe săptămână.

2. Absenta micului dejun. Consumarea zilnică a unui mic dejun copios este esenţială pentru furnizarea energiei necesare organismului încă de dimineată şi pentru prevenirea aparitiei poftei de dulce.

Urmareste-o pe Dr. Lygia Alexandrescu pe Facebook.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Romania Libera. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Dietele rapide, mai ales cele celebre, pot pune în pericol sănătatea pentru că sunt fade. Citește mai mult...

***

Cand vine vorba de inspiratie si de motivatie in timp ce te afli la sala sau faci miscare in aer liber, ai nevoie ca dialogul tau interior sa dea rezultatele scontate.  Găsește-ți motivația!

O jumatate de ora de mers pe jos, in ritm alert, de trei ori pe saptamana este cea mai simpla metoda de stimulare a metabolismului.

Pedalatul – fie pe bicicleta normala, fie pe cea fixa – este o activitate complexa, care pune in miscare intreaga musculatura a membrelor inferioare. Efortul depus prin mersul pe bicicleta permite arderea unui numar dublu de calorii comparativ cu o durata similara de mers pe jos.

Singura conditie este sa cumparam o bicicleta. Dar daca ne gandim cat ar costa tratamentele anticelulitice intr-un salon de infrumusetare, investitia intr-o bicicleta este mult mai rentabila. Pentru ca pedalatul nu ne ajuta doar la remodelarea corporala, ci si la mentinerea sanatatii.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cu ajutorul prof. dr. Mencinicopschi am facut un top al celor mai periculoase alimente. Citește mai mult...

Jamie Oliver a fost invitat în emisiunea The Dr. Oz Show pentru a te învăţa să faci 4 schimbări în alimentaţie ca să mănânci sănătos şi să slăbeşti. Găsește-ți motivația!

Topul ingredienilor anticelulitici

Topul ingredienilor anticelulitici


Publicat în Irina Reisler

Celulita poate fi invinsa si tinuta sub control, daca lupta e duce pe toate planurile.

Cel mai puternic adversar al celulitei este APA, pe care trebuie sa o consumam in cantitati cit mai mari, daca vrem sa “dizolvam” si sa eliminam, din organism, grasimea incapsulata, cristalizata, careia ne-am obisnuit sa-i spunem celulita.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

O perie, o lufa, un prosop aspru, sunt doar cateva dintre accesoriile anticelulitice, pe care le ai la indemina. Citește mai mult...

O persoană în controlul propriilor emoții, înțelege că nu poate controla ce simt sau ce fac cei din jurul ei. Găsește-ți motivația!