Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Ceai

Top 4 ceaiuri de slăbit

Publicat în Dietetik.ro
Top 4 ceaiuri de slăbit

De baza într-o dietă este întotdeauna hidratarea. O poți face cu apă sau, în caz că nu e pe placul tău, cu ceai. Am dat o raită prin sertarul cu plante și am ales o serie de tipuri de ceai care se regăsesc în top 4 ceaiuri de slăbit.

1. Ceai de papadie

Papadia este un adjuvant recunoscut impotriva obezitatii. Este diuretic, usor laxativ si detoxifiant. Daca incepi sa il bei, vei simti cum iti cresc arderile metabolice normale si vei vedea ca ti se purifica organismul. Ca sa eviti gustul fad, combina papadia cu urzica si frunze proaspete de menta. De ce menta? Pe de o parte pentru ca miroase frumos, pe de alta pentru ca are marea calitate de a reduce apetitul. 

2. Ceaiul de soc

Ceaiul de soc se numara printre cele mai recomandate ceaiuri pentru slabit, deoarece elimina toxinele din organism. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Dietetik.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Ceaiurile pentru slabit ajuta la purificarea organismului, elimind toxinele acumulate, dar si excesul de apa.  Citește mai mult...

***

Femeile ajung sa se simta mai vinovate atunci cand mananca lucruri pe care dieta nu le permite.  Găsește-ți motivația!

Niciun regim de slabire nu e bun

Niciun regim de slabire nu e bun


Publicat în Monitorul Expres

Regimurile alimentare nu sunt lipsite de riscuri pentru sanatate.

Regimurile alimentare nu sunt lipsite de riscuri pentru sanatate. Raportul specialistilor francezi se bazeaza pe studiul stiintific a cincisprezece regimuri de slabire, printre care: regimul californian, Cohen, Dukan, Fricker, Mayo, Montignac, Weight Watchers sau cel cu supa de varza. Concluzia studiului este ca toate aceste regimuri genereaza dezechilibre de macronutrienti (lipide, glucide, proteine), de vitamine si de minerale.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Jacques Fricker sustine cateva reguli pentru cand iti faci singura un regim de slabire. Citește mai mult...

Obiceiurile sănătoase zilnice, chiar și cele aparent banale, cum ar fi un mic dejun hrănitor sau plimbările regulate, contribuie la o bună funcționare a organismului nostru. Găsește-ți motivația!

Tu si prietena ta tineti acelasi regim de slabit. Ea slabeste, tu nu.

De vina ar putea fi micronutrientii, adica totalitatea vitaminelor si mineralelor fara de care organismul nu poate functiona normal. Dezechilibrul micronutrientilor in organism este factorul care te poate impedica sa slabesti, chiar daca respecti o dieta echilibrata.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Curele de slabire care promoveaza infometarea pot avea consecinte negative asupra sanatatii fizice si mentale.  Citește mai mult...

A recurge, din disperare, la infometarea organismului este o strategie de slabire foarte riscanta.  Găsește-ți motivația!