Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Lichide

Dincolo de savoarea lor, s-a dovedit că fructele şi legumele au efecte benefice asupra sănătăţii şi vitalităţii.

Dincolo de savoarea lor, s-a dovedit că fructele şi legumele au efecte benefice asupra sănătăţii şi vitalităţii. Multe dintre vitaminele şi mineralele vitale, cum ar fi antioxidanţii, vitaminele A, B, C, E, acidul folic, potasiul, calciul, magneziul, zincul sau aminoaccizii se găsesc în fructele proaspete şi în legume. În plus, fructele şi legumele sunt o sursă pentru o altă substanţă esenţială pentru sănătate: apa.

Pentru masa de seară: 125 g ananas proaspăt, 125 g struguri, 50 g salată verde, 50 g ţelină. Conţine vitamina B6, vitamina C, magneziu, niacin, triptofan.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Click. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Sfecla rosie, chiar daca este dulce, are putine calorii si nu ingrasa. Citește mai mult...

***

Femeile insarcinate care au un animal de companie fac mai multa miscare, spre deosebire de cele care nu au. Găsește-ți motivația!

Faptul ca slabesti rapid si apoi te ingrasi la loc, sau chiar pui cateva kilograme in plus se numeste efectul yo-yo.

Faptul ca slabesti rapid si apoi te ingrasi la loc, sau chiar pui cateva kilograme in plus se numeste efectul yo-yo. Lasand gluma la o parte, atunci cand organismul este supus la diete lungi si drastice, fara a face miscare, trece printr-un proces de schimbare si adaptare, un fel de reflex de infometare, respectiv organismul isi diminueaza rata metabolica, astfel incat sa arda mai putine calorii si sa pastreze mai mult din resursele organismului.

Daca in mod normal organismul tau are nevoie de 2000 de calorii pentru a-si mentine greutatea, dupa saptamani de dieta, va avea nevoie doar de 1500 de calorii. O data ce dieta s-a incheiat si incepi sa mananci normal, cele 500 de calorii se vor depune.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Curele de slabire care promoveaza infometarea pot avea consecinte negative asupra sanatatii fizice si mentale.  Citește mai mult...

Hipertensiunea, colesterolul ridicat, bolile de ficat, diabetul si multe alte probleme medicale sunt cauzate de consumul exagerat de zahar.  Găsește-ți motivația!

Te-a speriat putin numele dietei, mai ales cea in care a venit vorba de puncte? Da, e drept, va trebui sa calculezi mai mereu, dar este o dieta prin care vei reusi sa slabesti in mod sanatos, fara a mai pune la loc kilogramele date jos.

Dieta Weight Watchers (WW) se bazeaza pe 3 reguli simple:
 
1. Fiecare persoana trebuie sa consume un numar definit de puncte in fuctie de varsta, sex, greutate si activitate fizica. Mai jos gasiti numarul de puncte premise zilnic.
 
2. Numarul de puncte ii este alocat fiecarui aliment in functie de numarul de calorii si de lipide la 100 grame. Cu cat mai multe grasimi, cu atat creste numarul de puncte.

3. Activitatea fizica va permite sa introduceti anumite alimente, ca bonus pentru efortul depus.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dieta Weight Watchers are ca si scop sa iti schimbe obiceiurile alimentare in timp. Citește mai mult...

Noua ni se pare logic ca atunci cand farfuria este mai mica si portiile sa fie mai mici.  Găsește-ți motivația!