Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Florin Neby

Florin Neby recomanda cursanţilor pe langa sport şi o alimentaţie sănătoasă. Pizza care nu îngraşă face parte din meniu!

În urma a 2 antrenamente pe săptămână şi a unui program alimentar foarte bine pus la punct, Neby a reuşit să elimine sute de centimetri de grăsime de pe corpul participanţilor, cu vârste cuprinse între 21 şi 58 de ani. "Mă bucur că am reuşit să educ în această perioadă foarte scurtă de timp mentalitatea acestor persoane care au râs, au bombănit, s-au enervat şi au continuat, iar în final au realizat cu toţii că nu s-a întâmplat altceva decât că s-a format o echipă, aspect de care eu m-am folosit să îi ajut să-şi realizeze obiectivele. Rezultatele au fost neaşteptate pentru ei, lucru ce a făcut să îşi dorească să vină şi la următorul program" ne-a spus Neby.

Printre reţetele din meniul propus de Neby există şi o pizza specială, cu puţine calorii, dar foarte delicioasă! "Am povestit mult despre acest preparat. Este varianta mea de pizza pentru cei ce, cateodată, vor să-şi anuleze pofta pentru această "tentaţie", fără însă a acumula foarte multe calorii. Ingrediente: lipie integrală, roşii, brânză slabă, ardei, ceapă, oregano şi tarhon. Se unge tava de cuptor cu o bucată de unt şi lipia cu tot cu conţinut se lasă 20-25 de minute la o temperatură sub 150 de grade.

Urmareste-l pe Florin Neby online, Facebook si YouTube.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Unica. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Florin Neby ţi-a pregătit astăzi un program special de exerciţii cardio, ce completează perfect celelalte 7 tutoriale de sport.  Citește mai mult...

***

Nu-ți trebuie prea mult să apeși butonul de snooze când alarmă te anunță la 7 dimineața că trebuie să pleci la alergat. Pentru zilele în care ai nevoie de o motivație puternică, îți dăm câteva sfaturi.  Găsește-ți motivația!

Pierderea in greutate este intotdeauna un lucru pozitiv, indiferent de modul in care are loc.

Unul dintre mituri este acela ca pierderea in greutate este intotdeauna un lucru pozitiv, indiferent de modul in care are loc. In fapt efectul yo-yo poate afecta inima, poate cauza calculi biliari si poate perturba metabolismul. Este mult mai sanatos sa se adopte o dieta echilibrata insotita de un program de exercitii, iar scaderea in greutate sa se realizeze in mod constant. Expertii recomanda, in general, sa se piarda un kilogram pe saptamana, si nu un numar mare de kilograme intr-un termen scurt (care ar putea fi recastigate ulterior).

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Da, kilogramele in plus sunt un pericol pentru sanatate. Citește mai mult...

Sunt alimentele dietetice optiunea potrivita pentru sanatatea ta? Găsește-ți motivația!

Cure de slabire periculoase

Cure de slabire periculoase


Publicat în Irina Reisler

O plimbare pe internet pentru “oferta de sezon” in domeniul curelor de slabire.

Pentru ca va urma o perioada in care multi oameni vor vrea sa slabeasca am facut o scurta plimbare pe internet… Mai precis, pe site-urile destinate dietelor, curelor de slabire, regimurilor alimentare, ca sa vad “oferta de sezon”. Unele site-uri chiar merita citite, pleci de acolo cu informatii corecte, cu lucruri bune la activ. In alte cazuri, insa, cele mai multe la numar, este incredibil ce poate face goana dupa trafic, audienta, clienti, popularitate! “Diete” bazate pe scaderea numarului de calorii, pina la limita inferioara a supravietuirii. “Regimuri de slabire” care te ajuta sa pierzi 1 kilogram, pe zi.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

O dieta stricta presupune sa respectati exact alimentele propuse in dieta. Citește mai mult...

Cepele facilitează digestia prin intermediul unui carbohidrat special numit fructooligozaharid. Găsește-ți motivația!