Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Dr. Ionut Stefan

Mâncaţi ce vreţi şi slăbiţi!

Publicat în DoctorulZilei.ro
Mâncaţi ce vreţi şi slăbiţi!

Cu cât un program de slăbit este mai rigid, cu atât organsimul devine mai eficient în folosirea caloriilor disponibile, iar pierderea în greutate va fi extrem de lentă.

Cu cât un program de slăbit este mai rigid, cu atât organsimul devine mai eficient în folosirea caloriilor disponibile, iar pierderea în greutate va fi extrem de lentă. În plus, lupta cu foamea vă face să fiţi mai iritaţi, să vă simţiţi epuizaţi şi să aveţi un nivel de performanţă scăzut. 

„Când ţineţi dietă nu înseamnă că trebuie să mâncaţi ceea ce nu vă place. Este important să aveţi flexibilitate“, a afirmat nutriţionistul Ştefan Ionuţ.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în DoctorulZilei.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Exista cateva alimente minune care pot sa dea jos kilogramele in timp ce dormi. Citește mai mult...

***

Zmeura ca atare este un fruct minunat cu un continut mare de micronutrienti, in special substante antioxidante, cu o concentratie calorica redusa. Găsește-ți motivația!

Vremea costumelor de baie nu este prea departe, prin urmare grija pentru siluetă creşte tot mai mult. Iar celulita este principalul inamic al frumuseţii cu care luptăm vară de vară.

Sucul de grepfrut

Un pahar de suc proapăt de grepfrut pe zi te ajută să-ţi menţii greutatea, să elimini toxinele şi să asiguri buna funcţionare a sistemului digestiv. Grepfrutul conţine un tip de fitonutrienţi denumiţi limonoizi care au capacitatea de a stimula formarea în organism a unei enzime cu efecte detoxifiante

Ceaiul verde, fără zahăr

Cel puţin o cană cu ceai verde pe zi, neîndulcit, te ajută să diminuezi considerabil celulita. Ceaiul verde conţine mulţi antioxidanţi şi substanţe care stimulează eliminarea toxinelor din organism. Pe de altă parte, este absolut esenţial să-l bei fără zahăr pentru că acesta îţi aduce un aport inutil de calorii.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

În fruntea fructelor zemoase cu acţiune hidratantă se află pepenele verde, care conţine apă în proporţie de 92%. Citește mai mult...

Personalizarea se refera la adaptarea regimului alimentar la o multime de caracteristici individuale. Găsește-ți motivația!

Prezentatoarea emisiunii "Promotor" se duce si la sala de trei ori pe saptamana.

"In timpul sarcinii am luat 24 de kilograme, dar dupa cinci luni de la nastere deja scapasem de ele. In primele trei luni slabisem 16 kilograme, dar mai ramasesem cu 8. O prietena m-a indrumat sa cer sfatul unui nutritionist din Londra. Asa am si facut, iar specialistul mi-a recomandat un tratament detoxifiant care m-a ajutat sa scap nu doar de cele 8 kilograme, ci de inca doua in plus", marturiseste Roxana.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

E bine sa apelezi, in perioada imediat urmatoare, la cateva antrenamente mai solicitante si la un regim alimentar mai strict.  Citește mai mult...

Studiile anterioare au indicat faptul că alergatul suprimă apetitul mai mult decât mersul pe bicicleta. Găsește-ți motivația!