Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Dr. Jean Philippe Zermati

Simplu, revolutionar, dar de bun-simt. De aceea, nu este vorba de un regim propriu-zis, ci de o metoda.

Jean Philippe Zermati este medic nutritionist si terapeut. A dezvoltat aceasta metoda pornind de la o constatare trista: studiile arata ca 95 la suta dintre femeile care au urmat o dieta au pus la loc kilogramele pierdute, incetul cu incetul. Si mai grav, multe din ele au ramas cu o mostenire trista: tulburari ale comportamentului alimentar sau diverse afectiuni.

Analizand cu atentie aceasta chestiune, Zermati a ajuns la concluzia ca tocmai dietele constituie problema intrucat a mentine o greutate stabila printr-un regim restrictiv este imposibil: aproape nimeni nu reuseste sa respecte regulile toata viata! In plus, kilogramele pierdute aduc dupa sine teama de a nu le pune la loc. Asadar, Zermati si-a propus sa gaseasca o metoda de a slabi... fara regim!

Urmareste-l pe Dr. Jean Philippe Zermati online si Facebook.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Flu.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Un procent covârşitor de peste 95% dintre persoanele care reuşesc să slăbească recunosc că în doar câteva luni pun la loc kilogramele pierdute.  Citește mai mult...

***

Andrei Rosu a reusit sa alerge pe toate continentele intr-un an si jumatate, dovedind ca vointa si ambitia te pot duce mai departe decat ti-ai fi inchipuit.  Găsește-ți motivația!

Persoanele atrase de hrana bogata in proteine vor alege diete precum Atkins sau Dukan.

In functie de preferintele fiecaruia, trebuie adoptata o anumita tactica. Iata cele mai intalnite tipuri de personalitati si modul in care poti slabi: Celor care mananca structurat le place sa consume trei mese de-a lungul zilei. Probabil au crescut intr-o familie mare, cu reguli stricte, unde toti membrii se intalneau pentru a lua masa impreuna.

Acestia se bucura de o dieta echilibrata, cu multe fibre, calciu, fier si grasimi mai putin saturate. Persoanele care sufera de bulimie pot adopta un asemenea regim, fiind foarte bine daca gasesc alte persoane care sa stea cu ele in timpul mesei. Astfel vor evita excesul de mancare.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

O pierdere lenta in greutate este una din cele mai bune solutii, iar o persoana e bine sa slabeasca intre 1 si 3 kilograme pe luna. Citește mai mult...

Poti obtine corpul la care visezi si fara a te complica, cu ajutorul catorva metode simple de slabit acasa.  Găsește-ți motivația!

Metabolismul lent, administrarea unor medicamente si consumul de alimente light favorizeaza ingrasarea.

Exista situatii in care, oricat de multe cure de slabire am incerca si oricat de atenti am fi cu alimentatia, nu reusim sa slabim sau, daca reusim, nu ne putem mentine greutatea obtinuta si ne ingrasam la loc in scurt timp. De vina pot fi o varietate de factori, spun specialistii, dar cei mai frecventi sunt cei legati de curele de slabire pe care le adoptam si de programul de exercitii fizice. Astfel, daca tinem diete drastice sau daca ne infometam, ne vom ingrasa la loc foarte usor si vom pune chiar mai multe kilograme odata ce revenim la stilul de viata anterior curei.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Este important sa-ti faci un plan de meniu sanatos si echilibrat. Citește mai mult...

Greseala numarul 1 este sa iti propui sa iti schimbi total viata peste noapte. Găsește-ți motivația!