Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Florin Neby

Indiferent de obiectivul tău, menţinere, slăbire sau acumulare de masă musculară aceste produse nu trebuie să lipsească din programul tău alimentar.

Indiferent de obiectivul tău, menţinere, slăbire sau acumulare de masă musculară aceste produse nu trebuie să lipsească din programul tău alimentar.

Nucile – o sursă bogată de (HDL) colesterolul bun, care are ca şi obiectiv principal să cureţe arterele de colesterolul rău (LDL) pe care îl luăm din alimente prăjite, junk food etc,. Grăsimile sănătoase sunt practic cea mai mare sursă de energie pentru organism. Atenţie la cantităţi pentru că sunt foarte calorice.

Fragii – cunoscuţi sub denumirea de “căpşuni sălbatice” fac parte din categoria fructelor de pădure. Pe lângă efectul antioxidant asupra organismului sunt şi un “limitator” al secretiei de insulină, hormon care odată ajuns la un nivel ridicat formează depuneri de grăsime.Bogaţi în vitamina C, sulf, calciu, fier, magneziu şi potasiu, fragii sunt destul de săraci în calorii şi sunt recomandaţi în alimentaţiile ce urmăresc procesul de slabire, dar şi diabeticilor.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Unica.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Uleiul de nuca de cocos ajuta la reducerea depozitelor de grasime datorita lanturilor scurte si medii de acizi grasi. Citește mai mult...

***

Nu mai ştii ce mâncăruri să prepari ca să nu simţi că eşti la dietă?  Găsește-ți motivația!

Disocierea alimentelor nu are cum să fie sănătoasă

Disocierea alimentelor nu are cum să fie sănătoasă


Publicat în Ce se intampla doctore?

Mihaela Bilic vorbeste despre avantajele si dezavantajele alimentaţiei disociate.

CSÎD: Dietele disociate sunt încă la modă. Care ar fi explicaţia popularităţii lor? Mihaela Bilic: Din păcate, în România sunt încă la mare modă, în străinătate nu, a trecut valul acesta. Chiar în străinătate trendul acum este, în sfârşit "trebuie să mâncăm din toate", deci foarte asociat şi în cantitate mai mică. Însă dieta asociată este foarte uşor de pus în practică: permite cantităţi mai mari de alimente şi este pe gustul bărbaţilor cărora le place să aibă porţii mai consistente.

Prin această disociere, noi de fapt păcălim organismul şi metabolismul să nu poată transforma în depozite de grăsime un exces de calorii în final. Dietele disociate sunt destul de permisive la capitolul "cantitate". Această disociere însă nu poate fi făcută pe viaţă şi din păcate, cine a ţinut mult timp dieta disociată are această tendinţă de a mânca foarte mult cantitativ.

Urmareste-o pe Mihaela Bilic online si Facebook.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Mihaela Bilic: "Cu siguranţă, ne naştem cu o preferinţă pentru gustul dulce". Citește mai mult...

Alergarea poate fi de ajutor in inducerea deficitului energetic necesar scaderii in greutate. Găsește-ți motivația!

Tratamente anticelulitice

Tratamente anticelulitice


Publicat în Irina Reisler

Peelingul corporal este eficient in lupta cu celulita si il puteti face si acasa.

Amesteca o masura de zahar, cu ghimbir, scortisoara, nucsoara, cuisoare sau vanilie. Ca baza, pentru peeling, poti folosi uleiul, untul sau gelul de dus, in care se adauga amestecul de zahar si condimente. Peelingul, astfel obtinut, poate fi folosit pe fata sau pe corp si este delicios.Peelingul se face o data, pe saptamina, la dus. Repetarea lui, mai des de atat, poate agresa si irita pielea.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

O perie, o lufa, un prosop aspru, sunt doar cateva dintre accesoriile anticelulitice, pe care le ai la indemina. Citește mai mult...

Potrivit specialistului există cinci astfel de alimente care îţi pot da peste cap metabolismul, astfel încât sunt o piedică în lupta cu kilogramele.  Găsește-ți motivația!