Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

David Kirsch

Dieta New York: secretul siluetei vedetelor

Publicat în DoctorulZilei.ro
Dieta New York: secretul siluetei vedetelor

Un regim creat special de antrenorul de fitness David Kirsch, iar printre vedetele care au beneficiat de acest program se numără Heidi Klum.

Regimul a fost creat de antrenorul de fitness David Kirsch, iar printre vedetele care au beneficiat de acest program se numără Heidi Klum.

Regimul "New York" are trei faze, care durează, în total, opt săptămâni, în care se pierd şase kilograme şi, mai important decât atât, foarte mulţi centimetri, deoarece corpul se remodelează.

Planul de slăbit propus de David Kirsch presupune o dietă foarte săracă în carbohidraţi, din care sunt eliminate alcoolul, zahărul, dulciurile şi cafeaua. În prima fază, cei care ţin dieta nu vor consuma nici făinoase, fructe, brânzeturi sau lactate. În fazele următoare, carbohidraţii sunt reintroduşi treptat în meniu.

Urmareste-l pe David Kirsch online, pe Facebook, Twitter si YouTube.

Urmareste-o pe Heidi Klum pe Facebook, Wikipedia si Twitter.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în DoctorulZilei.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Invidiata pentru corpul sau, Heidi Klum ne da din cand in cand cate o informatie referitoare la dieta sa si cum reuseste sa se mentine in forma. Citește mai mult...

***

Ciocolata, carnea de porc, fructele si orezul nu ingrasa daca sunt combinate corect. Găsește-ți motivația!

3 reguli ca să slăbeşti sănătos după Sărbători

3 reguli ca să slăbeşti sănătos după Sărbători


Publicat în Ce se intampla doctore?

După dezmăţul culinar de sărbătorile de iarnă, avem mult de lucrat la contur. Totul este să nu uităm regulile de aur.

Nu vă tăiaţi drastic caloriile, nu aceasta este soluţia. Dacă după belşugul de Crăciun şi Revelion vă retezaţi porţiile cu 80%, organismul va fi complet bulversat şi veţi avea numai probleme. De fapt, aşa se şi nasc tulburările grave de alimentaţie - de la diete dure care efectiv torturează corpul. Mâncaţi trei mese, ciuguliţi gustări, depăşiţi 1000, chiar 1200 de calorii zilnic.

Nu renunţaţi la alimentele după care strigă bietul organism. Si mă refer aici la legume, fructe, nuci, migdale - produse care îi fac bine şi care îl menţin la capacitate optimă. Dacă veţi îmbrăţişa o dietă disociată sau una numai cu proteine, veţi strica echilibrul nutriţional şi veţi suporta consecinţele. Vorba aceea "Orice, dar cu moderaţie" este tare potrivită!
 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Consumati fructe la micul dejun intrucat satisfac pofta de dulce care poate aparea pe parcursul zilei. Citește mai mult...

Slaba fara dieta, folosind o metoda sanatoasa: respecta macar 5 dintre aceste sfaturi, timp de 5 saptamani, si vei intra in sezonul cald mult mai slaba! Găsește-ți motivația!

Ma ingras la loc daca tin dieta disociata?

Ma ingras la loc daca tin dieta disociata?


Publicat în Toti Pentru Unul

Regimul pe care mi l-am propus sa il tin este derivat din dieta disociata.

De unde am luat dieta scria si ca daca nu trisez cu ajutorul dietei disociate veti ajunge sa pierdeti dupa o saptamana aproximativ 4-5 kg. Vestea mai putin buna este ca, pe termen lung, nu prea fac bine…

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Alimentatia in cadrul acestor diete este disociata dupa mai multe principii, astfel incat fiecare poate alege ceea ce i se potriveste mai bine – fie disociaza alimentele pe mai multe zile, fie pe ore sau pe mese. Citește mai mult...

În primul trebuie să-ţi dai seama care este rata metabolismului tău bazată pe vârsta, înălţimea, greutatea şi nivelul de activitate. Găsește-ți motivația!