Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

David Kirsch

Dieta New York: secretul siluetei vedetelor

Publicat în DoctorulZilei.ro
Dieta New York: secretul siluetei vedetelor

Un regim creat special de antrenorul de fitness David Kirsch, iar printre vedetele care au beneficiat de acest program se numără Heidi Klum.

Regimul a fost creat de antrenorul de fitness David Kirsch, iar printre vedetele care au beneficiat de acest program se numără Heidi Klum.

Regimul "New York" are trei faze, care durează, în total, opt săptămâni, în care se pierd şase kilograme şi, mai important decât atât, foarte mulţi centimetri, deoarece corpul se remodelează.

Planul de slăbit propus de David Kirsch presupune o dietă foarte săracă în carbohidraţi, din care sunt eliminate alcoolul, zahărul, dulciurile şi cafeaua. În prima fază, cei care ţin dieta nu vor consuma nici făinoase, fructe, brânzeturi sau lactate. În fazele următoare, carbohidraţii sunt reintroduşi treptat în meniu.

Urmareste-l pe David Kirsch online, pe Facebook, Twitter si YouTube.

Urmareste-o pe Heidi Klum pe Facebook, Wikipedia si Twitter.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în DoctorulZilei.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Invidiata pentru corpul sau, Heidi Klum ne da din cand in cand cate o informatie referitoare la dieta sa si cum reuseste sa se mentine in forma. Citește mai mult...

***

Perele sunt fructele ideale pentru persoanele care doresc să ţină cură de slăbire, dar sunt sensibile la dulciuri. Găsește-ți motivația!

Daca iti doresti sa urmezi o dieta perfect echilibrata, atunci dieta Montignac este alegerea potrivita.

Dieta Montignac presupune, in primul rand, evitarea consumului de alimente cu index glicemic ridicat, precum sfecla rosie, cartofii sau morcovii. Intr-o asemena dieta sunt interzise unele combinatii de alimente – lipide si zaharuri sau proteine animale si carbohidrati. Poti consuma zaharuri de 2-3 ori pe zi, insa lipidele si proteinele pot fi consumate ori de cate ori doresti, conditia unica fiind aceea ca cele doua sa nu fie combinate. Intre mese, poti consuma fructe, iar cerealele si leguminoasele nu trebuie sa fie preparate, acest lucru fiind necesar pentru mentinerea unui index glicemic scazut.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Montignac recomanda eliminarea alimentelor cu un indice glicemic mare. Citește mai mult...

Mihaela Bilic nu recomanda in regimurile de slabire inlocuirea unei mese exclusiv cu fructe deoarece aceastea nu tin de foame. Găsește-ți motivația!

De ce te ingrasi?

De ce te ingrasi?


Publicat în Dietetik.ro

Te ingrasi pentru ca aportul caloric este prea mare, raportata la arderile tale.

Miscarea fizica este o alta componeta a unei diete. Se poate slabi fara sa faci miscare, dar este de dorit ca exercitiile fizice sa faca parte din dieta. Acestea sunt principalele raspunsuri la intrebarea de ce te ingrasi, in loc sa slabesti? Dar pe langa asta mai sunt cateva detalii aparent minore pe care nu le luam in seama, dar care iti pot da dieta peste cap.

Unul din inamicii dietelor este sarea. In cursul unei cure de slabire aportul de sare trebuie redus la minimum posibil.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cel mai frecvent motiv pentru care te ingrasi este faptul ca modul in care te alimentezi nu este adaptat nevoilor reale. Citește mai mult...

Mineralele joaca un rol esential pentru buna functionare a organismului.  Găsește-ți motivația!