Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Dieta daneza

Organismul poate suferi transformari bruste si radicale ale metabolismului, deci fa-ti analizele inainte de a te apuca de dieta daneza.

Dieta daneza este una destul de dura. Pentru ca dureaza 13 zile si garanteaza pierderea unui numar considerabil de kiligrame - de la sapte, la douazeci - este lesne de dedus faptul ca, un acord al unui medic nutritionist, in prealabil, este recomandat. Dar sa intelegem mai multe dintre riscurile la care ne supunem urmand dieta daneaza, trasand totodata si cateva reguli esentiale pentru mentinerea unei stari de sanatate adecvate:

Organismul poate suferi transformari bruste si radicale ale metabolismului, deci fa-ti analizele inainte de a te apuca de dieta daneza. Dieta daneza nu se repeta in acelasi an. Fiind o dieta dura, ai grija la excesele pe care le faci dupa terminarea ei, pentru a nu experimenta efectul yo-yo, adica revenirea la greutatea initiala intr-un timp record. Si asta pentru ca dieta de tip danez se tine o singura data pe an.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Flu.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Dieta daneza este un regim restrictiv care poate fi reluat la fiecare sase luni fara a da peste cap metabolismul. Citește mai mult...

***

Dieta ketogenică promite rezultate care se menţin o perioadă lungă de timp.  Găsește-ți motivația!

Un proiect personal de transformare fizica

Un proiect personal de transformare fizica


Publicat în dieta-fitness-slabire.blogspot.com

Vineri nu am reusit sa fac atrenament, insa am reusit sa nu mananc foarte mult.

Am 24 de ani, 170 cm si am pornit intr-o misiune de a ajunge de la 30% grasime la 9%. Poate ca ati observat ca am intarziat cu raportul ultimelor 2 zile. Este ora 030 ziua 21, si este timpul sa vorbesc despre ce s-a intamplat.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Astazi este ziua 3 din stagiul 7 si pot spune ca este o zi buna. Citește mai mult...

Cand limitam cantitatea de mancare, organismul ne "convinge" sa mancam. Găsește-ți motivația!

Vremea costumelor de baie nu este prea departe, prin urmare grija pentru siluetă creşte tot mai mult. Iar celulita este principalul inamic al frumuseţii cu care luptăm vară de vară.

Sucul de grepfrut

Un pahar de suc proapăt de grepfrut pe zi te ajută să-ţi menţii greutatea, să elimini toxinele şi să asiguri buna funcţionare a sistemului digestiv. Grepfrutul conţine un tip de fitonutrienţi denumiţi limonoizi care au capacitatea de a stimula formarea în organism a unei enzime cu efecte detoxifiante

Ceaiul verde, fără zahăr

Cel puţin o cană cu ceai verde pe zi, neîndulcit, te ajută să diminuezi considerabil celulita. Ceaiul verde conţine mulţi antioxidanţi şi substanţe care stimulează eliminarea toxinelor din organism. Pe de altă parte, este absolut esenţial să-l bei fără zahăr pentru că acesta îţi aduce un aport inutil de calorii.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

În fruntea fructelor zemoase cu acţiune hidratantă se află pepenele verde, care conţine apă în proporţie de 92%. Citește mai mult...

Startul a fost “vioi”, in conditiile in care oamenii au cam inghetat asteptandu-l. Găsește-ți motivația!