Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Dieta cu orez

Dieta cu orez: plan alimentar

Publicat în Dietetik.ro
Dieta cu orez: plan alimentar

Dieta cu orez a fost inventată în 1939 de medicul Walter Kempner, care și-a tratat pacientii bolnavi de rinichi sau de inimă folosind o dietă de orez.

Dieta cu orez a fost inventata in 1939 de medicul Walter Kempner, care si-a tratat pacientii bolnavi de rinichi sau de inima folosind o dieta de orez. 

Cum arata dieta cu orez?

Micul dejun:

Un bol mediu de orez brun cu ou;

2-3 fructe proaspete;

Pranzul:

Un bol mediu de orez brun cu legume sau ou;

Un bol de salata (cu legume, salata verde sau ce aveti prin casa) cu putin ulei de masline;

O felie de branza;

Cina:

Un bol mediu de orez brun cu condimente;

O bucata de piept de pui fript sau o bucata de peste fript sau niste fructe de mare fripte;

Inainte de culcare puteti sa mai consumati un fruct sau un iaurt.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Dietetik.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Cori Gramescu a intocmit un regim de 10 zile, bazat pe regulile postului crestin. Citește mai mult...

***

O dieta care consta in mare parte din legume si fructe, tinuta mai mult de o luna, nu va face nicio diferenta pe termen lung. Găsește-ți motivația!

Dieta Dukan - principii si etape

Dieta Dukan - principii si etape


Publicat în Sfatul Medicului

Dieta Dukan promite nu doar inlaturarea excesului ponderal, ci si sanse maxime de mentinere a greutatii corporale ideale pe termen lung.

Dieta Dukan este, in esenta, un plan nutritional hipocaloric, bazat pe consumul de proteine, care se imparte in 4 etape. Avantajele acestei diete sunt acelea ca alimentele permise pot fi consumate in orice cantitate, la orice ora a zilei, cata vreme meniul este constituit din proteine slabe.

Etapele dietei Dukan au reguli stricte, a caror nerespectare conduce la esecul regimului alimentar de slabire. Principiile dietei sunt concepute astfel incat pana si cea mai mica abatere poate sa fie distructiva.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Supletea femeilor franceze, dar si silueta lui Jennifer Lopez si a lui Gisele Bundchen se datoreaza dietei Dukan, aparuta in Franta de mai bine de zece ani.  Citește mai mult...

Multe alimente venite de departe au ajuns să fie folosite cu succes şi în dieta românilor. Găsește-ți motivația!

Din 15 diete de slabit, Weight Watchers este singurul pe care raportul ANSES il considera lipsit de pericole pentru sanatate.

Din 15 diete de slabit, Weight Watchers este singurul pe care raportul ANSES (agentie nationala pentru securitatea alimentara din Franta) il considera lipsit de pericole pentru sanatate. De fapt, Weight Watchers nu este o dieta, ci o metoda care ne invata sa mancam echilibrat si diversificat.

Weight Wat­chers nu interzice nici un aliment, nu cre­ea­za frustrari, ci asociaza mai bine alimentele. Cina poate fi luata cu prietenii, pranzul, la cantina..., deoarece aceasta metoda este adaptata vietii obisnui­te, cu o singura con­ditie: a respecta cantitatea de calorii zilnica potrivita fiecarui in­di­vid.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Studii recente au aratat ca o dieta dezechilibrata a parintilor poate avea o influenta majora asupra copiilor. Citește mai mult...

Tine de foame, este gustoasa, hranitoare si, culmea, mai ajuta si la slabit. Ti-ai dat seama despre ce este vorba? Găsește-ți motivația!