Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Dieta cu lactate

Dieta cu lactate - simpla si eficienta

Publicat în ClickSanatate.ro
Dieta cu lactate - simpla si eficienta

Dieta cu lactate este simplă şi în acelaşi timp eficientă, este uşor de ţinut şi-ţi asigură totodată aportul necesar de calciu.

Ai încercat multe diete, însă ai vrea un regim care să nu-ţi epuizeze organismul. Dieta cu lactate este simplă şi în acelaşi timp eficientă, este uşor de ţinut şi-ţi asigură totodată aportul necesar de calciu.

Este important să alegi lactate slabe, total sau parţial degresate, pentru a te mândri cu o siluetă de invidiat, fără prea mari eforturi.

Printre avantajele acestei diete:

Vei lua o porţie semnificativă de vitamine, calciu şi de magneziu.
Produsele lactate degresate au 0% grăsime şi nu conţin îndulcitori şi zaharuri.
Laptele alungă senzaţia de foame.
Metabolismul este accelerat.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în ClickSanatate.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Dieta cu lactate este simpla si in acelasi timp eficienta, este usor de tinut si-ti asigura totodata aportul necesar de calciu. Citește mai mult...

***

O parte importanta a alimentatiei de zi cu zi ar trebui sa includa legume, fructe si sucuri naturale, intrucat sunt bogate in numeroase vitamine si minerale. Găsește-ți motivația!

Una dintre dietele cu cele mai rapide rezultate presupune un consum mare de carne şi cam atât.

Carnea în exces determină înclusiv mediu intern acid, adică cel în care se dezvoltă toate bolile. În aceste conditii, rinichii vor încerca să reechilibreze organismul şi să-l readucă în mediu intern alcalin, cel în care functionează bine. Aşadar, activitatea rinichilor va fi intensă. Este motivul pentru care veti simti nevoia să beti multă apă. Dar nu vă gânditi că vă hidratati, dimpotrivă este un gest disperat al organismului de a se mentine în parametri.

În plus, regimul bazat pe carne conduce la efectul yo-yo. După ce veti pierde multe kilograme, acestea se vor reaşeza imediat ce veti avea glucide în alimentatie. Motivul? Creierul e deja speriat pentru că a fost privat de hrana de care are nevoie şi va comanda retinerea glucidelor. Acestea se stochează în ficat şi determină astfel aşa zisul ficat gras.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

"Ia cu pâine, că altfel nu te saturi!" Nu-i aşa că aţi auzit cel puţin un bunic spunând această frază?  Citește mai mult...

Sunt alimentele dietetice optiunea potrivita pentru sanatatea ta? Găsește-ți motivația!

7 diete eco-friendly

7 diete eco-friendly


Publicat în Feminis News

Lasam portocalele in urma, caci sezonul lor a apus, si trecem la 'ingredientele' sezonului.

Intre ideea de dieta si cea de revolutie green in alimentatie si miscare se afla 5 rezultate mari si care de acum chiar sunt posibile: sanatate, relaxare, energie, slabit si multa veselie asortate cu un trup senzational care eclipseaza pana si primavara!

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Noua dieta Atkins vine cu schimbari de la nutritionisti special pentru vegetarieni.  Citește mai mult...

Ţi-ai propus să mergi la sala de fitness mai des ca să scapi de durerile de spate, să slăbeşti şi să ai un corp tonifiat? Este perfect, însă ţine cont de câteva sfaturi înainte de a te apuca de treabă pentru a nu te suprasolicita din prima.  Găsește-ți motivația!