Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Apa

De ce e bine să bei apă pe stomacul gol

Publicat în ClickSanatate.ro
De ce e bine să bei apă pe stomacul gol

S-au scris sute de mii de pagini. S-au făcut zeci de campanii prin intermediul tuturor căilor de comunicare în masă. Toate vorbesc despre acelaşi lucru: importanţa hidratării pentru organismul nostru.

Medicii recomandă să bei aproape 2 litri de apă pe zi, dar mai ales insistă să bei un pahar de apă dimineaţa pe stomacul gol, imediat după ce te-ai trezit.

Să bei apă dimineaţa, pe stomacul gol, poate fi un uriaş beneficiu pentru sănătatea ta, spun specialiştii în domeniu. Uneori, tindem să complicăm lucrurile atunci când vine vorba despre sănătatea noastră.

Câţiva paşi simpli însă, cum este băutul apei pe stomacul gol, ne pot schimba uşor atitudinea şi implicit starea sănătăţii. Un pahar de apă băut imediat după trezire nu numai că îţi curăţă stomacul, dar contribuie la reducerea riscului de a te îmbolnăvi de diverse afecţiuni.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în ClickSanatate.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Atunci când consumăm apă caldă, stomacul se liniștește, digestia se îmbunătățește și totodată apa caldă ajută organismul în menținerea temperaturii interioare constante. Citește mai mult...

***

Poti obtine corpul la care visezi si fara a te complica, cu ajutorul catorva metode simple de slabit acasa.  Găsește-ți motivația!

Cure de slabire periculoase

Cure de slabire periculoase


Publicat în Irina Reisler

O plimbare pe internet pentru “oferta de sezon” in domeniul curelor de slabire.

Pentru ca va urma o perioada in care multi oameni vor vrea sa slabeasca am facut o scurta plimbare pe internet… Mai precis, pe site-urile destinate dietelor, curelor de slabire, regimurilor alimentare, ca sa vad “oferta de sezon”. Unele site-uri chiar merita citite, pleci de acolo cu informatii corecte, cu lucruri bune la activ. In alte cazuri, insa, cele mai multe la numar, este incredibil ce poate face goana dupa trafic, audienta, clienti, popularitate! “Diete” bazate pe scaderea numarului de calorii, pina la limita inferioara a supravietuirii. “Regimuri de slabire” care te ajuta sa pierzi 1 kilogram, pe zi.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

O dieta stricta presupune sa respectati exact alimentele propuse in dieta. Citește mai mult...

Nici prin gand sa nu-ti treaca sa pleci de acasa fara sa mananci. Asta daca-ti doresti cu adevarat sa slabesti!  Găsește-ți motivația!

Valentina Pelinel: Azi, sa arati bine nu mai e un lux, ci o necesitate.

Cum obtii corpul perfect? „E bine sa iti alegi tipul de miscare care iti place si te motiveaza, fie ca vorbim de aerobic, jogging, power plate, inot etc, asa cum si intr-o alimentatie corecta e bine sa tii cont de ceea ce iti place, pentru a avea succes pe termen lung.", spune Valentina Pelinel.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Ma simt bine in pielea mea si sigura pe mine in forma fizica de azi. Citește mai mult...

Mihaela Bilic nu recomanda in regimurile de slabire inlocuirea unei mese exclusiv cu fructe deoarece aceastea nu tin de foame. Găsește-ți motivația!