Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Slabire rapida

Cura de slabire rapida

Publicat în Cosmopolitan
Cura de slabire rapida

O cură de slăbire rapidă eficientă este dieta 5:2, care implică un program de mâncat normal (dietetic) timp de 5 zile pe săptămână şi două zile de regim.

O cură de slăbire rapidă eficientă este dieta 5:2, care implică un program de mâncat normal (dietetic) timp de 5 zile pe săptămână şi două zile de regim. Secretul celor două zile de regim este că vei consuma doar un sfert din numărul caloriilor consumate în zilele normale. Astfel, dacă stilul tău de viaţă implică în mod normal 2000 de calorii, va trebui să reduci numărul la 500.

Cura de slăbire rapidă îmbunătăţeşte memoria şi abilitatea de a învaţa prin stimularea unor celule noi ale creierului, susţine neurologul Mark Mattson, în urma unui experiment de laborator. Un alt beneficiu al dietei 5:2 este că poate creşte efectivitatea insulinei, un hormon care influenţează abilitatea noastră de a procesa zahărul în organism.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Cosmopolitan. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Recentele cercetari au aratat ca restrictionarea caloriilor doar doua zile pe saptamana aduce reale beneficii sanatatii. Citește mai mult...

***

Sushi, dressing-urile degresate si sucurile dietetice sunt cateva dintre capcanele care iti pot periclita serios silueta.  Găsește-ți motivația!

Dieta alcalină este un regim care promite scăderea în greutate prin menţinerea pH-ului organismului la un nivel neutru.

Pentru a slăbi cu ajutorul dietei alcaline trebuie urmat un regim alimentar destul de strict, în care 75% dintre alimente alcaline, iar restul de 25% fac parte din aşa-numita categorie a alimentelor tolerate. Nutriţioniştii spun că alimentele permise în dieta alcalină nu au neapărat un pH alcalin, ceea ce contează fiind faptul că odată ajunse în organism şi digerate, ele produc o reacţie alcalină. Alimentele care determină alcalinizarea sângelui, urinei şi salivei sunt cele foarte bogate în clorofilă, adică legumele verzi şi zarzavaturile. Din categoria alimentelor permise în dieta alcalină fac parte fructele, legumele, cerealele integrale, lactatele şi peştele.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dieta alcalina este cel mai bun mod prin care poți să-ți echilibrezi organismul. Citește mai mult...

Sportul reduce retentia de apa, ochii umflati si balonarea. Găsește-ți motivația!

Vreau sa slabesc. Cum incep?

Vreau sa slabesc. Cum incep?


Publicat în makeupbymika.blogspot.com

Am vazut ca doriti sa aprofundez acest subiect insa nu veti gasi diete cu slabire fulger.

De cand ma stiu am avut probleme cu greutatea. Niciodata nu am fost multumita de mine, a fost un complec care mi-a haituit copilaria si adolescenta. Recunosc cu rusine ca am recurs la pastile care mi-au oferit efectul yo-yo. Cand decideam sa tin o dieta renuntam, nu aveam suficienta putere sa duc pana la capat ce am inceput.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Andrei Rosu: "Am inceput sa fac miscare – in cazul meu, sa alerg".  Citește mai mult...

Dieta ketogenica promite rezultate care se mentin o perioada lunga de timp. Găsește-ți motivația!