Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Slabire rapida

Cura de slabire rapida

Publicat în Cosmopolitan
Cura de slabire rapida

O cură de slăbire rapidă eficientă este dieta 5:2, care implică un program de mâncat normal (dietetic) timp de 5 zile pe săptămână şi două zile de regim.

O cură de slăbire rapidă eficientă este dieta 5:2, care implică un program de mâncat normal (dietetic) timp de 5 zile pe săptămână şi două zile de regim. Secretul celor două zile de regim este că vei consuma doar un sfert din numărul caloriilor consumate în zilele normale. Astfel, dacă stilul tău de viaţă implică în mod normal 2000 de calorii, va trebui să reduci numărul la 500.

Cura de slăbire rapidă îmbunătăţeşte memoria şi abilitatea de a învaţa prin stimularea unor celule noi ale creierului, susţine neurologul Mark Mattson, în urma unui experiment de laborator. Un alt beneficiu al dietei 5:2 este că poate creşte efectivitatea insulinei, un hormon care influenţează abilitatea noastră de a procesa zahărul în organism.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Cosmopolitan. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Recentele cercetari au aratat ca restrictionarea caloriilor doar doua zile pe saptamana aduce reale beneficii sanatatii. Citește mai mult...

***

Obiceiurile sănătoase zilnice, chiar și cele aparent banale, cum ar fi un mic dejun hrănitor sau plimbările regulate, contribuie la o bună funcționare a organismului nostru. Găsește-ți motivația!

Potrivit Prevention, exista cateva exercitii fizice care sa te scape de acest inconvenient sau macar sa diminueze celulita.

Cercetatorii de la Universitatea Cornell spun ca 98% dintre femei sufera de aceasta problema, intr-un grad mai mic sau mai mare. Potrivit Prevention, exista cateva exercitii fizice care sa te scape de acest inconvenient sau macar sa diminueze celulita.

Stai culcata pe spate, cu genunchiul stang indoit si cel drept ridicat, neindoit. Incordeaza abdomenul si fesierii si ridica-ti soldurile. Mentine doua secunde, ramanand incordat. Coboara si repeta cu celalalt picior.  Abdomenul si soldurile trebuie sa se miste ca un tot unitar, in acelasi timp.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Celulita este aceea care le deranjeaza cel mai mult pe femei si aproape niciuna nu scapa de ea. Citește mai mult...

Jacqui McCoy: "Nu cred ca as fi luptat cu atata inversunare daca n-as fi fost motivata de dorinta de a avea o familie". Găsește-ți motivația!

Dieta de weekend

Dieta de weekend


Publicat în Amelie.ro

Cand te trezesti, bea cu inghitituri mici jumatate de litru de apa, pentru eliminarea toxinelor.

Dieta se caracterizeaza prin echilibru, relaxare si foarte multa odihna, continand doua faze: cura de detoxifiere si perioada de stabilizare. Daca te hotarasti sa incerci acest regim, trebuie sa stii ca va trebui sa apelezi la produsele neprelucrate industrial, dar si ca vei beneficia de trei mese pe zi. Fiecare masa respecta raportul 4-2-1 (4 parti glicide, 2 parti proteine si 1 parte lipide), maximum 500 grame de hrana la o masa, 1,5 litri de apa zilnic pe care va trebui sa o bei in prima parte a zilei, deoarece dimineata apa circula mai bine in organism, insa niciodata nu va trebui sa o bei in timpul meselor.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

De exemplu, poţi să bei câte un pahar de apă înainte de fiecare masă. Citește mai mult...

Râsul poate avea numeroase efecte pozitive asupra stării de sănătate a organismului. Iată care sunt acestea! Găsește-ți motivația!