Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Apa

Nutriţionistul Gabriela Man ne învaţă cum să ne păstrăm silueta pe termen lung mâncând aproape orice.

O greşeală frecventă în rândul celor care îşi doresc să slăbească este că, după terminarea curei, de multe ori cu rezultate bune, revin la obiceiurile alimentare greşite pe care le aveau înainte. Ca urmare, kilogramele date jos cu atâta trudă se depun la loc şi, deseori, chiar în număr mai mare decât cele "topite".

Primul obiectiv după încheierea unei diete ar trebui să fie mentinea greutătii prin adoptarea unui regim alimentar sănătos, dar şi suficient de permisiv, încât să poată fi respectat tot restul vietii. Al doilea obiectiv este trecerea de la cura de slăbire mai restrictivă, la regimul de întreţinere. Aceasta se face treptat, reintroducând în alimentatie, pe parcursul a două sau trei săptămâni, produse nerecomandate în timpul perioadei de slăbire.

Urmareste-o pe Dr. Gabriela Man online.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Unica. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Cartofii,pastaile, mazarea, porumbul si spanacul sunt doar cateva dintre cele mai importante resurse de carbohidrati, de care nu ne putem lipsi. Citește mai mult...

***

Modul în care percepem alimentaţia şi alegerile pe care le facem zi de zi au un impact semnificativ asupra sănătăţii şi stării noastre de bine.  Găsește-ți motivația!

Scapa de efectul yo-yo

Scapa de efectul yo-yo


Publicat în Dietetik.ro

Scapa de efectul yo-yo si pastreaza-ti greutatea ideala urmarind, pas cu pas aceste sfaturi simple si la indemana.

Efectul yo-yo este provocat mai ales de dietele rapide si afecteaza mai mult de jumatate din persoanele care au respectat o cura de slabire. Cel mai rau este ca, dupa o dieta, in cateva luni, in care nu respecti un stil de viata sanatos zi de zi, kilogramele pierdute sunt recuperate, plus un bonus de 1-3 kilograme suplimentare.

Efectul yo-yo este o reactie a metabolismului care devine mult mai lent dupa o dieta. Evident ca cea mai buna cale prin care iti poti pastra greutatea ideala, dupa dieta, este o dieta sanatoasa si un stil de viata corect. Dar si alte cateva trucuri te pot ajuta sa scapi de efectul yo-yo.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Incearca ca cel putin jumatate din alimentele pe care le-ai consummat azi sa fie diferite de cele pe care le-ai mancat ieri.  Citește mai mult...

De multe ori pacientii imi cer “trucuri” ca sa lupte cu foamea si sa slabeasca mai repede. Găsește-ți motivația!

Dieta mediteraneana este mai mult decat o dieta, este un mod de viata.

Beneficiile? Nenumarate! Astazi iti voi prezenta 5 dintre acestea. Poate te vor convinge, poate nu, dar un lucru este cert - Merita sa incerci macar o data in viata aceasta dieta, mai ales ca nu ai ce pierde. Dieta mediteraneana nu este o dieta oarecare, nu iti poate face absolut niciun rau, pentru ca intreg sistemul pe care se bazeaza este unul sanatos si echilibrat.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dieta mediteraneană este una dintre cele mai populare modalităţi de a slăbi şi a te menţine pe termen lung, fără însă a întâmpina probleme de sănătate, sau a renunţa la mâncăruri delicioase. Citește mai mult...

Dr. Mihaela Bilic: O dieta echilibrata este regimul de intretinere pe viata.  Găsește-ți motivația!