Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Dieta South Beach

Cum sa slabesti cu dieta South Beach

Publicat în SuntFericita.Manager.ro
Cum sa slabesti cu dieta South Beach

Regimul este destinat persoanelor care vor sa scape de kilogramele in plus iar un mare avantaj este consumul de alimente sanatoase si adoptarea unui stil de viata echilibrat.

Regimul este destinat persoanelor care vor sa scape de kilogramele in plus iar un mare avantaj este consumul de alimente sanatoase si adoptarea unui stil de viata echilibrat. Scaderea in greutate nu se produce datorita faptului ca mananci mai putin, ci pentru ca eviti alimentele nesanatoase care duc la acumularea grasimii.

Faza intai: Faza 1 dureaza 2 saptamani si in aceasta etapa poti avea 3 mese pe zi plus 2 gustari, una dimineata si una dupa-amiaza. Nu ai voie sa consumi alimente care contin carbohidrati. In primele 2 zile din cura de slabire va fi mai greu, dar cu timpul te vei obisnui cu aceasta dieta.
 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în SuntFericita.Manager.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Din cauza numarului mare de diete aparute alegerea e dificila. Citește mai mult...

***

Toxinele pot fi eliminate în timp record. Învaţă cum de la dr. Mihaela Bilic. Găsește-ți motivația!

A fost demonstrat că, pentru a fi eficientă, o metodă de slăbire trebuie să ţină cont de grupa sanguină.

A fost demonstrat că, pentru a fi eficientă, o metodă de slăbire trebuie să ţină cont de grupa sanguină. Aceasta datorită doctorului american Peter D'Adamo, care a constatat că între grupele de sânge şi alimentaţie există o strânsă şi reală legătură. Intre organism si alimente are loc o reactie chimica, care face parte din mostenirea genetica. Astfel fiecare grupa de sange are o anumita sensibilitate fata de unele alimente.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cartea lui Peter D'Adamo "Alimentatia adecvata celor 4 grupe sanguine" a confirmat dieta. Citește mai mult...

Mihaela Bilic vorbeste despre avantajele si dezavantajele alimentaţiei disociate. Găsește-ți motivația!

Efectul de bumerang al dietelor

Efectul de bumerang al dietelor


Publicat în Jurnalul

Revenirea si chiar depasirea greutatii este mai rapida si mai ingrijoratoare in cazul persoanelor care slabesc cu ajutorul unor diete sarace in grasimi.

Persoanele obisnuite cu curele de slabit stiu si simt pe propriul corp faimosul efect yo-yo sau de bumerang constand in acumularea rapida a kilogramelor pierdute cu greu si chiar depasirea numarului acestora. Multi au pus acest fenomen pe seama lipsei de motivatie sau de vointa a acestor persoane.

Iata ca un studiu publicat recent in Journal of the American Medical Association incearca sa explice mecanismele acestui fenomen.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cori Gramescu recomanda kiteboarding-ul: „Iti tonifiaza corpul si iti arde in jur de 1000 kcal pe ora!" Citește mai mult...

Trebuie sa stii sa faci diferenta intre a-ti face poftele din cand in cand si a manca non stop doar preparate nepotrivite. Găsește-ți motivația!