Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Debbie Lazinsky

Cum arata o femeie dupa ce a slabit 85 kg

Publicat în StirileProTv.ro
Cum arata o femeie dupa ce a slabit 85 kg

Debbie Lazinsky, din Statele Unite, spune ca nu a facut niciodata miscare si manca mult prea mult.

“La 54 de ani m-am trezit ca aveam 144 kilograme si dormeam 18 ore pe zi. Eram o epava… Intr-o zi fiul meu mi-a spus ca ii este rusine cu mine si asta m-a lovit direct in inima”, a spus Debbie. Incetul cu incetul, dupa ce copiii au inceput sa creasca, Debbie a stat mai mult singura si din lipsa de ocupatie manca si dormea.

Femeia a spus ca dupa aceasta zi a inceput sa faca miscare si si-a facut o dieta echilibrata. "Nu am renuntat la mancarurile cu care eram obisnuita, dar le-am gatit altfel, eliminand caloriile. Am inceput sa mananc de 5-6 ori pe zi, cate 200, maxim 300 de calorii", a spus ea.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în StirileProTv.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Debbie a inceput o dieta si un program de exercitii fizice, care au ajutat-o sa slabeasca zeci de kg. Citește mai mult...

***

Grup de suport – grup format din oameni care se confruntă cu aceleaşi probleme, nevoi, speranţe şi care împreună încearcă să găsească soluţiile. Găsește-ți motivația!

Unul dintre cele mai semnificative exemple ca o dieta isi face treaba asa cum trebuie.

Irina Reisler este cel mai edificator exemplu ca o dieta isi face treaba asa cum trebuie si ca nu este un travaliu indelung si in final amagitor, fara pic de rezultate. Ea a avut 100 de kilograme si a simtit pe pielea ei tot ce inseamna sa ai aceasta greutate. Acum insa se poate declara o invingatoare, victoria ei fiind nu numai asupra kilogramelor, ci reflectandu-se in toate palierele vietii sale.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Ambitia, vointa, perseverenta, increderea si optimismul sunt cele mai importante secrete ale reusitei. Citește mai mult...

Daca vei tine mereu in casa dulciuri, chipsuri si diverse alte produse hipercalorice, riscul de a te ingrasa este unul mai ridicat.  Găsește-ți motivația!

Scarlett Johansson a slabit 6 kg cu regimul hipocaloric, regim ce consta in consumul de carne alba si legume.

Aparent, regimul hipocaloric este unul perfect. Slabirea asigurata, efect yoyo minim, ajuta la adoptarea unui stil de viata sanatos de durata. Totusi, dupa un timp, apar carentele.

Sa te privezi total de grasimi si carbohidrati duce la carente grave. Asadar, daca i-am adauga si ceva fructe pentru fibre, cereale integrale si grasimi nesaturate, ar fi perfect. Avem nevoie si de acizi grasi: pielea si parul nostru depind de ele!

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Este cu adevarat spectaculos, in curele de infometare kilogramele fiind topite intr-un ritm incredibil de rapid. Citește mai mult...

Seara consuma o jumatate de cana cu iaurt grecesc amestecat cu o jumatate de banana si cateva afine. Găsește-ți motivația!