Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Ulei de masline

Cercetătorii în nutriţie din Munchen şi Viena au realizat un studiu foarte interesant, care trezeşte interesul persoanelor preocupate să slăbească sănătos.

Specialiştii au studiat compoziţia mai multor tipuri de uleiuri de gătit şi au ajuns la concluzia că uleiul de măsline este cel mai sănătos, dar şi mai săţios, deoarece ţine de foame mai multă vreme, în comparaţie cu celelalte sortimente.

Concluzia cercetătorilor se bazează pe următoarele argumente: substanţele aromate din comploziţia acestui tip de ulei ţin în frîu nivelul zahărului din sânge să crească mult mai încet şi să nu se transforme în grăsimi. Pe plan mondial există mii de tipuri de uleiuri de măsline, dar specialiştii apreciază că uleiul de măsline italian este cel mai indicat pentru cei care vor să slăbească cu acest remediu simplu şi nu prea costisitor.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Click. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii austrieci şi germani, mirosul uleiului de măsline poate constitui un ingredient important în cura de slăbire. Citește mai mult...

***

Consuma in fiecare dimineata un “cocktail” bogat in fibre si enzime digestive pentru a elimina balonarea si constipatia.  Găsește-ți motivația!

Dieta Dukan se bazeaza pe proteine, apa si tarate de ovaz, care trebuie consumate zilnic.

Formata din patru faze, Dieta Dukan este un regim de tip low-carb, in care ai voie sa consumi multe proteine, dar nu ai voie sa consumi carbohidrati. Nu trebuie sa cantaresti mancarea sau sa numeri caloriile, in schimb trebuie sa excluzi complet din dieta anumite alimente.

Dieta Dukan se bazeaza pe proteine, apa si tarate de ovaz, care trebuie soncumate zilnic. Iata in ce consta ea.

Faza de atac poate dura de la 2-3 zile pana la 10 zile, in functie de numarul kilogramelor in plus.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Ouale, pestele si carnea sunt cele trei surse de proteine pe care se bazeaza dieta Dukan.  Citește mai mult...

Pentru a evita senzatia de foame intensa si kilogramele in plus, mancati alimente bogate in proteine si fibre. Găsește-ți motivația!

Pastila reductoare de grasime e solutia la copii abia trecuti de majorat.

M-am speriat astazi vazand o emisune cu pretentii “medicale” cum un deja cunoscut doctoras (mai nou “nutritionist sportiv”), ajutat de un “cardiolog” cu stetoscopul la gat in parc (pentru mai multa credibilitate) debitau ineptii despre “dietele hiperproteice”, grasimi, carbohidrati, energie si altele.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Am fost invitat la Antena 1 pentru a discuta despre ceea ce inseamna un concurs de slabit.  Citește mai mult...

"Daca tii regimul Oshawa o sa poti face orice", asta mi-a zis prietena mea intr-o luni, acum doua saptamani. Găsește-ți motivația!