Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

13

Cele mai multe diete, precum si principiile generale de alimentatie sanatoasa impun ca micul dejun sa fie mai consistent decat cina.

Avem de tinut un regim alimentar, o cura, vreme de 13 zile. Impune multe restrictii. Referintele insa sunt favorabile. Dupa cele 13 zile, lepezi cel putin 10 kg din masa, mergand spre 20, acolo unde masa e foarte mare. Modificarea de metabolism face ca in urmatorii doi ani, cu o alimentatie normala, sa nu ne mai ingrasam deloc sau aproape deloc. Meniul zilnic trebuie respectat cu strictete.

Ziua 1 - Mic dejun: o ceasca de cafea si un cub de zahar. Pranz: 2 oua fierte tari, 400 g spanac, o rosie. Cina: 200 g gratar de vita, o salata cu ulei si zeama de lamaie.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Flu.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Este o dieta care presupune un grad mare de autocontrol si totodata presupune respectarea unui orar alimentar foarte strict si a unei palete alimentare de asemenea stricta. Citește mai mult...

***

A dat jos jumătate din greutate si a devenit regina unui concurs mondial de slabit. Găsește-ți motivația!

V-ati intrebat vreodata cum de japonezii sunt atat de sanatosi si traiesc atat de mult?

V-ati intrebat vreodata cum de japonezii sunt atat de sanatosi si traiesc atat de mult? Multi cercetaotori sustin ca este voerba de dieta lor, asa ca iata cateva ponturi pe care ati putea sa le folositi si voi.  

Principala regula a dietei japoneze este cea de a consuma intotdeauna ceea ce se poate gasi proaspat, in functie de sezon. In supermarketurile japoneze nu numai ca vei gasi alimente proaspete ci, pe langa data de expirare acestea vor avea inscriptionata si data (inclusiv ora exacta) culegerii/ ambalarii.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Pestele si fructele de mare au cea mai mare importanta in dieta zilnica a japonezilor. Citește mai mult...

Conform unor psihologi, femeile mananca mai putin daca sunt barbati in apropiere. Găsește-ți motivația!

Dieta disociata

Dieta disociata


Publicat în Dietetik.ro

Categoriile de nutrienti, fiecare in parte consumate separat nu se acumuleaza, deci nu ingrasa.

Dieta disociata este una dintre cele mai des folosite metode pentru scaderea in greutate, principiul de baza al acesteia fiind separarea diferitelor grupe de alimente. Principiile dietei disociate sunt relativ simple. Categoriile de nutrienti, fiecare in parte consumate separat nu se acumuleaza, deci nu ingrasa. Prin urmare cantitatea de alimente consumata nu conteaza, atata vreme cat nu amestecam proteinele si grasimile cu carbohidratii, la aceeasi masa. Planul alimentar al dietei disociate se bazeaza pe consumul unei singure categorii de alimente la fiecare masa.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dieta disociata este una dintre cele mai des folosite metode pentru scaderea in greutate, principiul de baza al acesteia fiind separarea diferitelor grupe de alimente.  Citește mai mult...

Este esential sa bei doi litri de apa plata pe zi pentru a ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Găsește-ți motivația!