Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Florin Neby

Florin Neby: "Pâinea, sănătoasă sau nu? Uite câtă pâine trebuie să mânânci dacă vrei să slăbeşti!".

Ce-i drept trebuie să ştim un lucru şi anume că pâinea, inainte (acum cateva sute de ani) se producea din mai multe seminţe sparte şi plante uscate ce se amestecau şi se uscau cu ajutorul soarelui, iar apoi se consumau.

Pâinea din magazine este plină de aditivi şi E-uri, iar asta se poate observa la o simplă citire a etichetei. Vă recomand să vă preparaţi singuri pâinea, în casă, cu făină de secară, cumpărată de la magazinele bio. Folosiţi ulei de măsline în pregătirea ei, drojdie, sare de mare şi apă. Chiar şi aşa, nu faceţi abuz de pâine, o felie pe zi fiind suficient.

Urmareste-l pe Florin Neby online, Facebook si YouTube.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Unica. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Florin Neby recomanda cursanţilor pe langa sport şi o alimentaţie sănătoasă. Pizza care nu îngraşă face parte din meniu! Citește mai mult...

***

Se întâmplă adesea ca, deşi pare că am descoperit „reţeta” fericirii, senzaţia că ceva lipseşte să nu ne părăsească. Găsește-ți motivația!

Dieta de sapte zile

Dieta de sapte zile


Publicat în Dietetik.ro

Micul dejun este format, fara exceptie, dintr-o ceasca de cafea, fara zahar si fara lapte si jumatate de grapefruit.

Facem, insa de la bun inceput precizarea ca dieta rapida este ca o solutie de avarie. Nu trebuie tinuta mai mult de o saptamana si, obligatoriu, trebuie continuata cu o dieta de maximum 1900-2000 de calorii pe zi, pentru a nu pune la loc ceea ce ai dat jos.

Dieta de sapte zile nu este o dieta usoara, dar eficienta, iar timpul foarte scurt al restrictiilor o face utila. Dieta este una saraca in calorii. Nu vei suferi de foame pentru ca este foarte bogata in proteine, care iti dau o senzatie de satietate confortabila. Dieta exclude complet zaharul si grasimile animale.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dieta este una saraca in calorii si exclude complet zaharul si grasimile animale.  Citește mai mult...

Sandviciul perfect trebuie sa contina o cantitate moderata de carne sau branzeturi. Găsește-ți motivația!

Regimul Weight Watchers presupune o combinatie intre o dieta personalizata si una hipocalorica si implica multa activitate fizica.

Dieta Weight Watchers iti schimba stilul de viata si poate sa-ti imbunatateasca starea de sanatate.

Principiul dietei este simplu. Se stabileste un numar de puncte zilnice, in functie de varsta, sex, inaltime si greutate. La toate acestea se adauga un pachet de exercitii fizice.

Dieta Scarsdale propune dieta de 14 zile, foarte saraca in calorii. Timp de doua saptamani aportul caloric este situat in jurul a 1.000 de calorii, in conditiile in care aportul zilnic recomandat pentru femei este de 1.800 - 2.000 de calorii.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dieta Weight Watchers are ca si scop sa iti schimbe obiceiurile alimentare in timp. Citește mai mult...

Nutritionistii scot in evidenta beneficiile pe care le au ciupercile asupra siluetei noastre, atat in timpul curei de slabire, cat si in perioada Postului Pastelui. Găsește-ți motivația!