Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Carne

Esti curioasă să afli care sunt calităţile nutritive ale cărnii si cum s-o alegi pentru a fi cât mai sănătoasă?

Află, dintr-un interviu cu dr. nutriţionist Anca Pantea-Stoian, informaţii despre carnea de curcan.

Care ar fi diferenţele între carnea de curcan faţă de carnea de pui?

În esenţă, diferenţele constau în compoziţia celor două tipuri de carne, însă corect gătite, teoretic, consumul lor nu afectează dieta. Totuşi, atât la pui cât şi la curcan, esenţială este calitatea produsului. Mai mult, în ceea ce priveşte carnea de pui, cel cumpărat din comerţ are mai mari şanse să fie tratat cu hormoni, antibiotice şi hrănit cu nutreţuri tratate, pe când curcanul nu poate mânca decât cereale, nu suportă tratamentele cu antibiotice, nu se poate interveni asupra perioadei de care are nevoie pentru a se dezvolta, în mod natural.

Urmareste-o pe Dr. Anca Pantea-Stoian online.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Unica. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Consumul de carne creste foarte mult în această perioadă. Facem alegeri corecte? Ce mai putem în farfurie?  Citește mai mult...

***

Celebrul Dr. Oz îţi propune un plan de slăbit sănătos în două săptămâni, consumând doar alimente sănătoase. Găsește-ți motivația!

O buna parte dintre lucrurile care se spun despre curele de slabire sunt doar vorbe in vant!

Renunta la dulciuri - Fals. Nu trebuie exclus niciun aliment. Fiecare are rolul si locul sau in alimentatie. Este suficient sa scazi progresiv cantitatea de zahar pe care o consumi. Pune doar o ½ de lingurita de zahar in cafea, mananca la desert un fruct si renunta la prajituri, tarte, fursecuri.

Daca iti place, inlocuieste zaharul cu mierea - nu contine decat 75 g glucide la 100 g, spre deosebire de zahar, care are 99,6 g glucide la 100 g. In plus, mierea are o putere de indulcire superioara zaharului, ceea ce face sa ai nevoie de o cantitate mai mica.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Produsele dietetice sau light ne fac sa slabim - Fals! Citește mai mult...

Puterea musculară reflectă o bună conditie fizica, lucru care explica legatura dintre masa musculara si durata de viata. Găsește-ți motivația!

Analiza de masa corporala este uimitoare. Vorbeste aparatul de diagnosticare.

Acestea sint rezultatele unui program de slabire tinut fara abatere. Povestea lui Adriana este o poveste de Invingator. Cu vointa si ambitie, cu incredere si perseverenta. Povestea Adrianei poate fi, pentru tine, inceputul drumului spre o noua viata.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Poti sa scapi de kilogramele in plus, atunci cind il transformi pe “imi doresc”, in “vreau”! Citește mai mult...

Nutritionistii scot in evidenta beneficiile pe care le au ciupercile asupra siluetei noastre, atat in timpul curei de slabire, cat si in perioada Postului Pastelui. Găsește-ți motivația!