Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Carne

Esti curioasă să afli care sunt calităţile nutritive ale cărnii si cum s-o alegi pentru a fi cât mai sănătoasă?

Află, dintr-un interviu cu dr. nutriţionist Anca Pantea-Stoian, informaţii despre carnea de curcan.

Care ar fi diferenţele între carnea de curcan faţă de carnea de pui?

În esenţă, diferenţele constau în compoziţia celor două tipuri de carne, însă corect gătite, teoretic, consumul lor nu afectează dieta. Totuşi, atât la pui cât şi la curcan, esenţială este calitatea produsului. Mai mult, în ceea ce priveşte carnea de pui, cel cumpărat din comerţ are mai mari şanse să fie tratat cu hormoni, antibiotice şi hrănit cu nutreţuri tratate, pe când curcanul nu poate mânca decât cereale, nu suportă tratamentele cu antibiotice, nu se poate interveni asupra perioadei de care are nevoie pentru a se dezvolta, în mod natural.

Urmareste-o pe Dr. Anca Pantea-Stoian online.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Unica. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Consumul de carne creste foarte mult în această perioadă. Facem alegeri corecte? Ce mai putem în farfurie?  Citește mai mult...

***

Nu e nevoie de un expert, e suficient un pic de efort de vointa. Găsește-ți motivația!

Dieta constă în două faze: în prima, care durează două săptămâni, veţi slăbi, iar a doua e menită menţinerii greutăţii.

Dieta Dash a fost concepută iniţial pentru scăderea tensiunii arteriale, a nivelului de colesterol şi pentru a preveni diabetul. Regimul a fost dezvoltat de nutriţionistul Marla Heller şi este susţinut de Institutul Naţional pentru Inimă, Plămâni şi Sânge din Statele Unite şi de Asociaţia Americană a Inimii.

Dieta constă în două faze: în prima, care durează două săptămâni, veţi slăbi, iar a doua e menită menţinerii greutăţii şi, eventual, pierderii altor câtorva kilograme.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cura DASH promite un abdomen mai plat în aproximativ două săptămâni fără să fie nevoie să ţii seama de calorii. Citește mai mult...

Ceaiurile indulcite cu putina miere de albine naturala si gheata pot sa te ajute la slabit, daca stii ce sortimente sa alegi.  Găsește-ți motivația!

Supletea femeilor franceze, dar si silueta lui Jennifer Lopez si a lui Gisele Bundchen se datoreaza dietei Dukan, aparuta in Franta de mai bine de zece ani.

Denumirea dietei provine de la doctorul Pierre Dukan, un renumit nutritionist din Franta a carui carte a ajuns, la scurt timp de la lansare, in topul listei best-sellerelor, fiind discutata pe mai bine de 200 de site-uri, de forumuri si de bloguri, cunoscuta si ca dieta franceza.

Secretul dietei Dukan consta in faptul ca, dupa o etapa de slabire drastica, urmeaza un regim alimentar structurat si eficient pe termen lung, astfel incat – dupa ce dati jos un numar semnificativ de kilograme – nu va ingrasati la loc. Elementul crucial al dietei Dukan tine de zilele in care alimentatia consta doar in produse bogate in proteine. Desi pare similar dietei Atkins, exista reguli care diferentiaza dieta Dukan de cea a doctorului american. Zilele cu aport proteic mare sunt esentiale pentru toate etapele regimului, iar untul si uleiul in regimul Atkins sunt total interzise.

Urmareste-o pe Jennifer Lopez online, Facebook, Twitter si YouTube.

Urmareste-o pe Gisele Bundchen online, Facebook si Twitter.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Te-ai intrebat mereu de ce frantuzoaicele sunt slabe si arata bine la orice varsta fara sa faca eforturi?  Citește mai mult...

Motivatia de a slabi tine mai mult de dorinta decat de puterea de a o face. Găsește-ți motivația!