Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Aqua gym

Lucilla Ridolfi, antrenor de Aqua Gym, ne spune care sunt greşelile pe care le facem în dietă.

Lucilla Ridolfi, antrenor de Aqua Gym, ne spune care sunt greşelile pe care le facem în dietă, care sunt cele mai frecvente mituri legate de fitness şi ne vorbeşte despre beneficiile sportului în apă.

Ca antrenor de Aqua Gym, italianca Lucilla Ridolfi a lucrat cu multe femei dornice să obţină o siluetă de vis şi a putut observa care sunt cele mai frecvente greşeli pe care le facem în cura de slăbire. Cea mai importantă este cea referitoare la calorii. Este greşit să-ţi alegi alimentele doar prin prisma conţinutului caloric, fără să iei în considerare calitatea lor şi conţinutul de nutrienţi. O altă greşeală majoră este reducerea drastică a cantităţii de alimente, care duce aparent la slăbire, dar efectul real este acela de reducere a masei musculare.

Urmareste-o pe Lucilla Ridolfi online si Facebook.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Unica. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Află care sunt cele mai mari greşeli în dietă şi fitness! Vorbeşte despre ele Troy Dureh, un cunoscut antrenor de Boxalates – o combinaţie eficientă între box şi pilates. Citește mai mult...

***

Celebrul Dr. Oz te sfatuieste ce anume trebuie sa mananci la gustari.  Găsește-ți motivația!

Celulita este rezultatul combinaţiei dintre sedentarism şi alimentaţie proastă.

Celulita este rezultatul combinaţiei dintre sedentarism şi alimentaţie proastă. Evident că procesul de apariţie sau accentuare al celulitei poate fi grăbit în funcţie de: mediu hormonal, factori genetici, deshidratare sau circulaţie defectuoasă.

Prin antrenament intens, iar asta înseamnă antrenamente cu greutăţi sau exerciţii doar cu greutatea corpului sau cu izolarea grupelor musculare. Poate unele persoane ar contesta ceea ce am spus în privinţa antrenamentului, dar teoria mea este urmatoarea: tipurile de antrenament mai sus menţionate forţează consumarea de apă în exces, iar asta nu face decât să fluidizeze sângele şi să dreneze muşchii dar şi porţiunile cu celulită, ştiind foarte bine că particulele de grăsimi stocate sub formă de celulită sunt transportate de sânge.

Urmareste-l pe Florin Neby online, Facebook si YouTube.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cerealele integrale, un mic-dejun bogat in fructe, pot face minuni, in timp! Citește mai mult...

Incercati doar sa mirositi unele alimente, precum marul, banana sau menta.  Găsește-ți motivația!

Scadere ponderala rapida vs. lenta

Scadere ponderala rapida vs. lenta


Publicat în Tratamente slabire

O scadere rapida este urmata, aproape firesc, de reluarea greutatii anterioare.

Reducerea ponderala rapida (cu pana la 15% in 2 saptamani) este insotita si de reducerea ratei metabolismului bazal deoarece apar diverse mecanisme adaptative, precum reducerea ADS, adica organismul consuma mai putin pentru metabolizarea principiilor nutritive.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Adrian Copcea: "Efectul yo-yo apare atunci cand dietele drastice si infometarea nu sunt insotite de exercitiu fizic". Citește mai mult...

Doctor Oz iti garanteaza ca vei avea silueta mult visata daca mananci supa din belsug, in detrimentul altor meniuri. Găsește-ți motivația!