Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Apa

Trebuie să mănânc numai când îmi este foame? Află de la Dr. Oz adevărul despre trucurile de slăbit!

Mănâncă doar când îti este foame! - FALS

Dr. Oz spune că acest obicei nu este recomandat atunci când vine vorba despre slăbit. Mai mult, dacă aştepţi până ţi se face foame, senzaţia va deveni tot mai intensă şi nu vei putea să faci alegeri sănătoase. Prin urmare, nu pleca de acasă fără să iei micul dejun, doar pentru că nu simţi că îţi este foame. Noile cercetări arată că obiceiul de a sări peste micul dejun are un impact negativ asupra siluetei, deoarece te determină să consumi mai multe calorii la următoarele mese pe care le iei pe parcursul zilei.

Sfatul lui Dr. Oz: nu sări peste micul dejun pentru că vei fi tentată să consumi carbohidraţi rafinaţi, zahăr şi grăsimi nesănătoase! Asigură-te că ai trei mese principale pe zi, plus două gustări uşoare între ele pentru a nu lasă foamea să-şi facă de cap.

Urmareste-l pe Dr. Oz online, Facebook, Twitter, YouTube si Wikipedia.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Eva.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Cea mai buna metoda ca sa slabesti este aceea de a reduce lent aportul caloric. Citește mai mult...

***

Pentru a rămâne atractivă, prima masă din zi are nevoie şi de un pic de diversitate: pe lângă cerealele cu lapte şi omletă, există variante mai incitante. Găsește-ți motivația!

Dieta de 1200 de calorii

Dieta de 1200 de calorii


Publicat în Sfatul Medicului

Minimul recomandat pentru o scadere in greutate sigura si sanatoasa.

Planul dietei este centrat pe conceptul de tinere sub control a numarului de calorii: in conditiile in care in mod normal, fara un control al alimentelor consumate zilnic, organismul este obisnuit sa primeasca peste 1500 de calorii pe zi, reducerea acestui numar va avea ca rezultat scaderea in greutate.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Specialistii recomanda consumarea unui covrig doar daca dupa aceea alergati timp de doua - trei ore.  Citește mai mult...

Ne legăm de multe lucruri care ne cauzează stres şi suferinţă. Iată cum putem renunţa la ele şi cum putem îmbrăţişa schimbarea. Găsește-ți motivația!

Topul ingredienilor anticelulitici

Topul ingredienilor anticelulitici


Publicat în Irina Reisler

Celulita poate fi invinsa si tinuta sub control, daca lupta e duce pe toate planurile.

Cel mai puternic adversar al celulitei este APA, pe care trebuie sa o consumam in cantitati cit mai mari, daca vrem sa “dizolvam” si sa eliminam, din organism, grasimea incapsulata, cristalizata, careia ne-am obisnuit sa-i spunem celulita.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

O perie, o lufa, un prosop aspru, sunt doar cateva dintre accesoriile anticelulitice, pe care le ai la indemina. Citește mai mult...

Cu siguranță nu are cum să te motiveze faptul că te uiți în oglindă și îți spui că arăți rău. Găsește-ți motivația!