Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Adela Popescu

Anul trecut, prin vară, simpatica Adela Popescu a început să ia proporții, ajungând ca până în toamnă să se îngrașe cu vreo 5 kilograme.

Ambitioasa, vedeta si-a propus sa scape de grasimea acumulata si a inceput o cura care dureaza doua luni. A exclus complet cafeaua, alcoolul, carnea, dulciurile si fainoasele. In prima saptamana de regim a consumat numai lichide: shakeuri de fructe cu proteine, supe de legume, kefir. Din cand in cand mai rontaia niste morcovi cruzi. Din a doua saptamana, a inceput sa introduca in alimentatie si mancare mai consistenta, de genul peste, orez brun si cate un mar pe zi. Si tot zilnic a baut cel putin doi litri de apa.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Tabu. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Adela: "Am reusit prin mult sport si prin educatie spirituala sa ma echilibrez". Citește mai mult...

***

Consuma mere intrucat contin quercetina, un antioxidant puternic care protejeaza plamanii, deoarece ajuta la regenerarea celulelor.  Găsește-ți motivația!

Tu si prietena ta tineti acelasi regim de slabit. Ea slabeste, tu nu.

De vina ar putea fi micronutrientii, adica totalitatea vitaminelor si mineralelor fara de care organismul nu poate functiona normal. Dezechilibrul micronutrientilor in organism este factorul care te poate impedica sa slabesti, chiar daca respecti o dieta echilibrata.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Curele de slabire care promoveaza infometarea pot avea consecinte negative asupra sanatatii fizice si mentale.  Citește mai mult...

The research shows that eating late nights or overeating in nights lead to improper digestion which further leads to accumulation of fat in body.  Găsește-ți motivația!

Disocierea alimentelor nu are cum să fie sănătoasă

Disocierea alimentelor nu are cum să fie sănătoasă


Publicat în Ce se intampla doctore?

Mihaela Bilic vorbeste despre avantajele si dezavantajele alimentaţiei disociate.

CSÎD: Dietele disociate sunt încă la modă. Care ar fi explicaţia popularităţii lor? Mihaela Bilic: Din păcate, în România sunt încă la mare modă, în străinătate nu, a trecut valul acesta. Chiar în străinătate trendul acum este, în sfârşit "trebuie să mâncăm din toate", deci foarte asociat şi în cantitate mai mică. Însă dieta asociată este foarte uşor de pus în practică: permite cantităţi mai mari de alimente şi este pe gustul bărbaţilor cărora le place să aibă porţii mai consistente.

Prin această disociere, noi de fapt păcălim organismul şi metabolismul să nu poată transforma în depozite de grăsime un exces de calorii în final. Dietele disociate sunt destul de permisive la capitolul "cantitate". Această disociere însă nu poate fi făcută pe viaţă şi din păcate, cine a ţinut mult timp dieta disociată are această tendinţă de a mânca foarte mult cantitativ.

Urmareste-o pe Mihaela Bilic online si Facebook.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Mihaela Bilic: "Cu siguranţă, ne naştem cu o preferinţă pentru gustul dulce". Citește mai mult...

O parte importanta a alimentatiei de zi cu zi ar trebui sa includa legume, fructe si sucuri naturale, intrucat sunt bogate in numeroase vitamine si minerale. Găsește-ți motivația!