Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Lactate

3 feluri dietetice care îţi pot afecta silueta

Publicat în Ce se intampla doctore?
3 feluri dietetice care îţi pot afecta silueta

Dacă vreţi să slăbiţi, aveţi grijă la câteva produse care vă pot compromite demersul, mai ales dacă abuzaţi de ele.

Salatele - nu toate, fireşte, le vizăm aici pe cele pline de sosuri. Ştiaţi că un sos poate creşte valoarea calorică a unei salate chiar şi cu 500 de calorii? Nu vă culcaţi pe urechea vorbelor "e doar o salată, cât de mult poate să îngraşe", căci veţi avea surprize. Mari de tot şi tare neplăcute.
 
Sucurile - nu cele din comerţ, de care ştie mai toată lumea că nu e bine să abuzezi în vremuri de dietă, ci chiar cele naturale pe care le facem în casă cu mânuţele noastre. Sunt sănătoase foc, nu-i vorbă, dar se duc repede, parcă mai merge unul, iar caloriile nu sunt deloc puţine la număr. În plus, organismul nu mai consumă nici el energie ca să digere o portocală, o primeşte gata transformată în lichid. Pe scurt, consumaţi, dar nu abuzaţi.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Ce se intampla doctore? Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Nutritionistii recomanda servirea a trei mese principale pe zi si nu trebuie sarit peste micul dejun. Citește mai mult...

***

Grup de suport – grup format din oameni care se confruntă cu aceleaşi probleme, nevoi, speranţe şi care împreună încearcă să găsească soluţiile. Găsește-ți motivația!

V-ati intrebat vreodata cum de japonezii sunt atat de sanatosi si traiesc atat de mult?

V-ati intrebat vreodata cum de japonezii sunt atat de sanatosi si traiesc atat de mult? Multi cercetaotori sustin ca este voerba de dieta lor, asa ca iata cateva ponturi pe care ati putea sa le folositi si voi.  

Principala regula a dietei japoneze este cea de a consuma intotdeauna ceea ce se poate gasi proaspat, in functie de sezon. In supermarketurile japoneze nu numai ca vei gasi alimente proaspete ci, pe langa data de expirare acestea vor avea inscriptionata si data (inclusiv ora exacta) culegerii/ ambalarii.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Pestele si fructele de mare au cea mai mare importanta in dieta zilnica a japonezilor. Citește mai mult...

De cate ori nu te-ai trezit spunand "Gata! De luni ma apuc de dieta!" si nu ai reusit sa duci la capat ce ti-ai propus. Găsește-ți motivația!

Dieta mediteraneană este una dintre cele mai populare modalităţi de a slăbi şi a te menţine pe termen lung, fără însă a întâmpina probleme de sănătate, sau a renunţa la mâncăruri delicioase.

Mănâncă peşte de două ori pe săptămână

Peştele şi crustaceele sunt ingredientele de bază ale dietei mediterneene, în special varietăţile foarte bogate în grăsimi, precum sardinele, dar şi midii, scoici şi caracatiţă. 

Acestea au în compoziţie o canitate mare de grăsimi de tipul omega 3, foarte benefice pentru sistemul cardiovascular, buna funcţionare a creierului, sistemului nervos şi pentru o bună creştere şi dezvoltare generală.

Consumă iaurt şi brânzeturi cu moderaţie

Dieta mediteraneană încurajează consumul de iaurt sau brânză feta, însă în cantităţi mici. Aceste produse fermentate ajută la întărirea sistemului imunitar.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Primul studiu care compară aceste diete pentru sănatatea cardiovasculară Citește mai mult...

Află de la Dr. Oz ce trebuie să cuprindă lista ta de cumpărături şi care sunt cele mai potrivte reţete pentru a scăpa de burtă! Găsește-ți motivația!