Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Ciocolata neagra

3 adevăruri dulci despre consumul de ciocolată

Publicat în Ce se intampla doctore?
3 adevăruri dulci despre consumul de ciocolată

Potrivit profesorului în nutriţie David Wolfe, ciocolata reprezintă antioxidantul numărul 1 în lume şi are toate motivele să afirme acest lucru.

Cercetările arată că ciocolata fără cantităţi mari de lapte, zahăr şi alte arome, cu minimum 75% cacao, este un adevărat panaceu pentru sănătate datorită bogăţiei de antioxidanţi şi vitamine pe care le conţine. Potrivit profesorului în nutriţie David Wolfe, ciocolata reprezintă antioxidantul numărul 1 în lume şi are toate motivele să afirme acest lucru. Iată câteva argumente în favoarea consumului moderat de ciocolată:

Vitamine şi minerale esenţiale care oferă organismului tot ce are nevoie - Boabele de cacao sunt pline de vitamine importante şi minerale de care corpul tău are atâta nevoie pentru a funcţiona la capacitate maximă. Printre vitaminele conţinute se numără vitamina A, B1, B2, B3, C, E, iar la minerale amintim prezenţa magneziului, calciului, fierului, zincului, cuprului, potasiului şi a manganului.

Urmareste-l pe David Wolfe online, Facebook, Twitter si YouTube.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Ce se intampla doctore? Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Se pare ca femeile sunt mai pofticioase cand vine vorba de ciocolata decat barbatii. Citește mai mult...

***

Ce facem, ne schimbam garderoba? Sau revenim la silueta dinaintea sarbatorilor? Găsește-ți motivația!

Dieta cu putine grasimi

Dieta cu putine grasimi


Publicat în Gandul

Dieta Dash determina o pierdere constanta in greutate, fara ca organismul sa fie infometat.

Specialistii in nutritie spun ca Dieta Dash trebuie urmata pe o perioada de doua luni, timp in care metabolismul va fi accelerat. Persoanele care doresc sa urmeze acest regim trebuie sa isi stabileasca un program strict de mese. Astfel, nu vor sari niciodata peste micul dejun, masa de pranz si cina. Ultima masa a zilei trebuie luata cu cel mult cinci ore inainte de culcare.

Aceasta cura permite includerea in dieta a dulciurilor, dar in cantitati limitate. Printre dulciurile permise se numara ciocolata neagra sau inghetata din lapte.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dieta Dash a fost experimentata de nutritonisti demonstrandu-si eficienta. Citește mai mult...

Inlocuieste sucul carbogazos cu apa plata sau ceaiurile din plante medicinale neindulcite. Găsește-ți motivația!

Curele de slabit si detoxifiere

Curele de slabit si detoxifiere


Publicat în Formula As

Este cu adevarat spectaculos, in curele de infometare kilogramele fiind topite intr-un ritm incredibil de rapid.

In cura cu mere, care este si cea mai puternica, scaderea in greutate este de 1-2 kilograme pe zi, la cura cu varza scaderea in greutate este de 0,75-1 kilogram pe zi, iar la regimul hiperproteic media scaderii in greutate este de 0,5 kilograme pe zi.

Problemele se ivesc insa la 1-4 saptamani dupa incheierea curei, cand apare fenomenul Yo-Yo, pe care il vom explica pe scurt, in continuare.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Este necesar ca periodic sa facem anumite cure simple de detoxifiere fizica, esentiale pentru un slabit sanatos si durabil. Citește mai mult...

Nutritionistii au atras atentia ca cea mai buna solutie este respectarea orei de pranz. Găsește-ți motivația!