Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Antrenamente fitness » Fitness video

Un DVD de fitness semnat Valentina Pelinel

Publicat în AgentiadePresaMondena.com
Un DVD de fitness semnat Valentina Pelinel

Dupa ce a castigat batalia cu cele 8 kg, Valentina urmeaza sa lanseze un DVD de fitness.

"Doamna profesoara Luminita Nicolescu a venit cu ideea de a realiza un DVD cu execitiile si regimul meu de viata care m-au readus la forma mea de alta data, iar eu am fost extrem de incantata de propunere. Impartasesc astfel fiecarei femei secretul unei forme de invidiat. Am trecut prin aceasta experienta a ingrasarii, astfel ca stiu cat de greu este sa scapi de kilogramele in plus", declara Valentina Pelinel.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în AgentiadePresaMondena.com. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Valentina Pelinel: "Nu mananc nimic cu 4 ore inainte de culcare, iar dulciurilor le-am si uitat gustul". Citește mai mult...

***

Este destul de greu sa te adaptezi unui obiectiv pe termen lung, atat vreme cat esti inconjurata de recompense pe termen-scurt. Dar se poate sa traiesti pentru maine, daca inveti sa faci alegeri destepe azi.  Găsește-ți motivația!

Dieta cu limonada a devenit populara dupa ce Beyonce a slabit aproximativ 9 kg.

Desi initial a fost creata cu intentia de a elibera organismul de toxine si reziduuri interne rezultate in urma unei diete gresite, lipsei activitatii sportive si a unei atitudine mentale negative, dieta cu limonada a devenit in timp un program rapid de scadere in greutate.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Pilates este cea mai buna optiune daca se doreste o remodelare a siluetei. Citește mai mult...

Daca nu poti urma pasii stricti ai unei diete, nu inseamna ca esti condamnata sa porti o viata pantalonii XL.  Găsește-ți motivația!

Kelly Clarkson a facut exercitii cardio, exercitiul ei preferat fiind alergatul.

Kelly a facut regulat exercitii fizice, de 5 ori pe saptamana si a adoptat o dieta care se bazeaza pe controlul portiilor. Principiul acestei diete este destul de simplu, nu trebuie decat sa reduci portiile cu 20% din cat obisnuiesti sa mananci de obicei.

In ceea ce priveste exercitiile fizice, aceasta a facut exercitii cardio, exercitiul ei preferat fiind alergatul. Cantareata a facut si exercitii de intarire, dar fara greutati pentru a nu creste musculatura. Asa ca a facut doar exercitii pentru care s-a putut folosi de greutatea proprie, precum flotari.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Pink a dezvaluit ca metoda eficienta care a ajutat-o sa slabeasca a fost dieta vegetariana. Citește mai mult...

Dieta ketogenică promite rezultate care se menţin o perioadă lungă de timp.  Găsește-ți motivația!