Radio spacer line
Pornim Happy Radio...
Login

Antrenamente fitness » Aerobic

Amatorii de mişcare au la dispoziţie, începând cu 8 iulie, clase gratuite de fitness și aerobic susținute de antrenorii de la Social Gym la Roaba de Cultură din Parcul Herăstrău.

Şedinţele de yoga, circuit training, abs & thighs, Total Body Workout, aerodance vor avea loc în fiecare vineri seara și sâmbătă dimineața pe pajiștea din zona „Pescăruș” și sunt gratuite pentru publicul larg, indiferent dacă sunteţi sau nu membru Social Gym.

Fie că sunteţi un împătimit al sportului și vreţi să ieșiţi din rutina din sala de sport sau, pur și simplu, sunteţi în trecere prin parc, Social Gym vă invită să începeţi weekendul împreună, pentru a vă bucura de mişcare şi relaxare în mijlocul naturii. 

Pentru a participa la activităţile din program nu aveţi nevoie decât de echipament sportiv şi bună dispoziţie. 

PROGRAMUL LUNII IULIE 

Vineri, 8 iulie, 19:00 – 20:00 | Yoga 
Sâmbătă, 9 iulie, 09:30 – 10:30  |  Circuit training 
Vineri 15 iulie, 19:00 – 20:00 | Yoga 
Sâmbătă, 16 iulie, 09:30 – 10:30 | Abs & Thighs 
Vineri, 22 iulie, 19:00 – 20:00 | Circuit Training 
Sâmbătă, 23 iulie, 09:30 – 10:30 | Total Body Workout
Vineri, 29 iulie, 19:00 – 20:00 | Yoga 
Sâmbătă, 30 iulie, 09:30 – 10:30 |  Aerodance 

Proiectul „Roaba de Cultură” este dezvoltat de Asociația Green Revolution, în parteneriat cu Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB), și oferă în mod gratuit alternative active pentru petrecerea timpului liber, prin întoarcerea la valori, cultură și dialog.

Proiectul, desfăşurat într-un spaţiu multifuncţional din Parcul Herăstrău, pe pajiştea din zona ''Pescăruş'', propune publicului concerte de muzică clasică, electronică, cursuri de dans, ateliere de pictură şi olărit şi diverse activităţi sportive. De asemenea, vor fi prezentate piese de teatru şi proiecţii de filme în parteneriat cu institutele culturale.

Mai multe detalii pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în socialgym.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Facebook

~
~

Îți mai recomandăm:

De 1 iunie în Parcul Herăstrău vin pentru tine cei mai renumiti instructori de fitness nationali si internationali. Vino si tu! Citește mai mult...

***

Vara este anotimpul ideal atunci cand vrem sa scapam de cateva kilograme. Găsește-ți motivația!

Cardio tenisul combina fitness-ul cu placerea jocului de tenis.

Cardio tenisul este unul dintre cele mai noi programe de mentinere in forma pentru jucatorii profesionisti, dar si amatori. 50 de minute de cardio tenis iti fac inima sa bata mai tare, iar sangele va curge mai repede prin vene. Cardio tenisul combina fitness-ul cu placerea jocului de tenis si se adreseaza celor care joaca foarte des si la o intensitate ridicata.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Faci cardio la intensitate scazuta sau pe stomacul gol? Citește mai mult...

Comoditatea e uneori mai puternică decât dorinţa de a arăta bine, fit, sănătoase, tonice, în formă. De aceea avem nevoie de motivaţii puternice pentru a ne mobiliza.  Găsește-ți motivația!

Femeile de varsta mijlocie si greutate normala trebuie sa practice exercitii fizice.

Studiu a observat ca femeile care au urmat un regim alimentar considerat normal si au avut activitate fizica au inregistrat o mai mica crestere in greutate pe parcursul celor 13 ani de monitorizare.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Limitati-va, in medie, la 28 de grame de ciocolata neagra sau cacao saraca in zahar pe zi. Citește mai mult...

Cand suntem incarcati de emotii negative, consumam alimente bogate in calorii. Găsește-ți motivația!