Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Antrenamente fitness » Aerobic

Aerobic pe kangoo jumps

Publicat în Perfecte.ro
Aerobic pe kangoo jumps

Valentinei Pelinel nu ii place sa mearga la sala, dar in schimb, adora aerobicul, iar mai nou il practica pe kangoo jumps.

"Pentru mine cel mai eficient sport este aerobicul, il ador si il practic in fiecare zi, iti lucreaza toate grupele de muschi, e cardio, transpiri. Mai nou fac aerobic pe kangoo jumps. Daca tot e ultima moda, trebuia sa o incerc si eu, nu? Imi place foarte mult, se consuma multe calorii, transpiri mult, simti ca iti dai duhul. E si amuzant! Nu imi place sa merg la sala pentru ca ma plictisesc. La sala singura nu am fost in stare sa stau!", a spus Valentina Pelinel.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Perfecte.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Ca sa aveti rezultate adoptati un stil de viata in care sportul are locul lui bine definit.  Citește mai mult...

***

Nu trebuie să renunţi de tot la pâine, ci doar să o alegi pe cea din făină integrală şi să nu o consumi în cantităţi exagerate. Găsește-ți motivația!

Iti poti adapta meniul in functie de tara pe care o vizitezi, dar ceea ce gasesti peste tot sunt legumele, fructele, carnea slaba si lactatele.

Plimbarile lungi si dese, cheia marilor succese - Dimineata, pe stomacul gol, inainte de micul dejun, fa power walking pe faleza. Mergi 15-20 de minute in pas alert si apoi inca 10 minute pe malul marii, cu picioarele prin apa. Iti va stimula circulatia sangelui si vei profita de aerosolii de dimineata.

Poti, de asemenea, sa inchei ziua cu o plimbare de o ora, in pas mai lent, dar constant. Dupa o zi de plaja, soare si agitatie, plimbarea de seara este cel mai bun somnifer.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dimineata, pe stomacul gol, inainte de micul dejun, fa power walking pe faleza. Citește mai mult...

Invătati să înlocuiti proteinele din carne, care sunt esentiale pentru organism, cu proteine din surse vegetale. Găsește-ți motivația!

Exercitii aerobice speciale pentru slabit

Exercitii aerobice speciale pentru slabit


Publicat în www.nicoletaluciu.ro

Cele mai importante exercitii de fitness, prezentate de Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu demonstreaza un exercitiu aerobic special. Acest exercitiu nu este deloc dificil, si asa dupa cum ne arata Nicoleta, da rezultate foarte bune in cazul in care il integrati in exercitiile pentru slabire.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Nicoleta Luciu prezinta exercitiul numarul 4 pentru abdomen. Citește mai mult...

Dieta ketogenică promite rezultate care se menţin o perioadă lungă de timp.  Găsește-ți motivația!