Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Fructe

Consumul de vişine nu are contraindicaţii, nici efecte secundare nedorite. Dacă mănânci zilnic 300 g de fructe, scapi de kilogramele nedorite din zona abdomenului.

Spre deosebire de 100 g de cireşe, care conţin 13 g de zahăr, aceeaşi cantitate de vişine are doar 7 g de zahăr. Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care vişinele ar trebui să fie incluse într-o dietă.

Conform unui studiu american, vişinele reduc stratul de grăsime, în special pe cel din zona abdomenului, scad colesterolul total şi trigliceridele. Asociază vişinele cu un regim sărac în grăsimi şi carbohidraţi, bazat mai mult pe carne de pui, peşte, legume proaspete (salată, ridichi, roşii, castraveţi, dovlecei, morcovi, ardei) şi multe lichide.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Click. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Visinele, pe langa faptul ca sunt foarte bune in prajituri, au calitatea de a avea un continut caloric foarte scazut, si asta pentru ca nu sunt foarte dulci. Citește mai mult...

***

Dr. Oz recomandă fructele de kiwi ca o gustare energizantă, deoarece au un conţinut mare de vitamine şi minerale cu rol revigorant asupra organismului.  Găsește-ți motivația!

Regimul alimentar care a ajutat-o pe Jill Eoff sa slabeasca era bazat pe cat mai multe legume si fructe.

Jill Eoff, o profesoara din Statele Unite ale Americii, in varsta de 43 de ani, cantarea in urma cu doi ani peste 154 de kilograme. In ianuarie 2009, femeia a devenit vegetariana si a apelat la sport pentru a scapa de kilogramele in exces.Regimul alimentar care a ajutat-o pe Eoff sa slabeasca era bazat pe cat mai multe legume si fructe, preparate in asa fel incat organismul sa primeasca toate substantele nutritive de care are nevoie. Manca regulat, iar cantitatea calorica era una redusa, comparativ cu cea mancata inainte de a se apuca de regim.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Claire Richards a slabit 32 de kilograme intr-un an invatand sa gateasca sanatos. Citește mai mult...

În ziua de azi există o aplicație pentru orice, dar cum îți dai seama ce aplicație este bună pentru tine și care chiar merită timpul și spațiul din telefonul tău?  Găsește-ți motivația!

Prin consumul de pește se previne cancerul și bolile cardiovasculare

Potrivit cercetatorilor prin consumul de peste de 2 ori pe saptamana se reduce riscul de accident vascular cerebral deoarece majoritatea speciilor contin acizi grasi nesaturati si alti nutrienti importanti pentru mentinerea sanatatii si cresterea longevitatii.

Prin consumul de peste se previne cancerul si bolile cardiovasculare. De asemenea prin introducerea acestui aliment in dieta scade riscul de a dezvolta boala Alzheimer, creste rezistenta organismului si este imbunatatita vederea.

Pestele creste imunitatea organisului, ajuta la dezvoltarea fizica si mentala, protejeaza inima si ofera organismului numeroase vitamine din grupul B. Pestele contine forfor – un mineral foarte important pentru dezvoltarea celulara, pentru oase si dinti, pentru normalizarea functiei renale, a ritmului cadiac si a contractiilor muschiului inimii. Alti nutrienti din carnea de peste sunt: magneziu, potasiu, iod, sulf, cupru, fluor, mangan, sodiu. Acestia sunt foarte importanti pentru mentinerea sanatatii organismului si pentru cresterea sperantei de viata.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

Introdus in alimentatie, in special pe perioada iernii, broccoli ajuta la eliminarea grasimilor acumulate. Citește mai mult...

Roxana Ionescu: Mi-am propus sa slabesc cand am inceput sa imi cumpar haine cu cateva marimi mai mari. Găsește-ți motivația!