Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Carbohidrati

O alimentatie echilibrata nutritional contine un aport caloric adecvat necesarului organismului, care sa ofere toti nutrientii necesari.

Dr. Mihaela Ursache, medic specialist in Diabet Zaharat si Boli metabolice la Delta Hospital, ne spune astazi cum arata un plan alimentar corect, ce anume trebuie sa consumam si in ce cantitati pentru a ne asigura energia zilnica de care avem nevoie, dar si pentru a sta departe de probleme cauzate de kilogramele in plus.

O alimentatie corecta si echilibrata contine alimente din toate grupele alimentare - cereale, legume, fructe, lactate, carne, lipide din oleaginaose si uleiuri vegetale, distribuite in 3 mese principale si una sau doua mici gustari.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Romania Libera. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Un nutrient care poate creste tonusul psihic este acidul folic, gasit in frunzele verzi, citrice.  Citește mai mult...

***

Toxinele pot fi eliminate în timp record. Învaţă cum de la dr. Mihaela Bilic.  Găsește-ți motivația!

Alimente esenţiale pentru organismul nostru, cerealele au un conţinut bogat de fibre şi aduc o cantitate importantă de energie.

Alimente esenţiale pentru organismul nostru, cerealele au un conţinut bogat de fibre şi aduc o cantitate importantă de energie. Sunt sărace în lipide, fiind recomandate cu succes în diete.

Cea mai mare parte a cerealelor pentru micul dejun  conţin fibre. Evident, această cantitate depinde de marca de cereale. Optează pentru cele integrale, care sunt mult mai bogate în fibre. De obicei, pe eticheta produselor e trecută şi această valoare.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cerealele integrale sunt esentiale pentru buna functionare a organelor digestive. Citește mai mult...

Află de la Dr. Oz ce trebuie să cuprindă lista ta de cumpărături şi care sunt cele mai potrivte reţete pentru a scăpa de burtă! Găsește-ți motivația!

Detoxifiere inseamna sanatate

Detoxifiere inseamna sanatate


Publicat în Romania Libera

Sezonul pepenilor reprezinta o ocazie excelenta pentru o dieta de detoxifiere.

Cea mai buna si mai rapida modalitate de detoxifiere incepe cu colonul. Cele mai multe toxine se acumuleaza in colon, iar in timp acest organ se transforma in „groapa de gunoi" a organismului.

Pepenele reprezinta un diuretic excelent si consumarea acestuia ajuta colonul sa elimine foarte multe reziduri. In plus, cantitatea suplimentara de apa aduna materiile toxice si le elimina prin intermediul rinichilor. Pentru a urma cura de detoxifiere cu pepene trebuie sa-l consumati in locul alimentelor obisnuite. Urmati acest program timp de trei-cinci zile.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Majoritatea doctorilor consideră terapiile de detoxifiere o formă de pseudoştiinţă Citește mai mult...

Afla de la celebrul Dr. Oz ce metabolism ai si cum sa alegi corect alimentele ca sa slabesti! Găsește-ți motivația!