Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Alimentatie echilibrata

Iată ce gustări sărate care consumate în cantitate mică nu îngraşă.

Măsline mai puţin sărate. Deşi sunt bogate în sare, poţi să le scufunzi puţin în apă rece înainte de a le mânca. Sau mai poţi să alegi variante de măsline mai puţin sărate. Important este să nu mănânci mai mult de patru-cinci măsline cât să îţi potoleşti pofta de sărat.

Castraveţi. Un castravete cu sare marină poate să constituie o gustare numai bună în cazul în care poftiţi la ceva sărat. De asemenea, poţi să alegi şi o altă legumă în funcţie de preferinţele tale.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Libertatea. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Maslinele desi sunt bogate in sare, poti sa le scufunzi putin in apa rece inainte de a le manca.  Citește mai mult...

***

Consuma mere intrucat contin quercetina, un antioxidant puternic care protejeaza plamanii, deoarece ajuta la regenerarea celulelor.  Găsește-ți motivația!

Jennifer Aniston: „Mi se pare extraordinar ca poti sa dai jos kilogramele mancand, mai ales ca genul acesta de hrana contine tot ce are organismul nevoie”.

Tracy Anderson, antrenoarea personala a vedetelor de la Hollywood, este cea care a inventat aceasta dieta. Jennifer Aniston, Reese Witherspoon si Marcia Cross sunt doar cateva dintre vedetele care se lauda cu rezultatele ei miraculoase.

Mancarea pentru bebelusi trebuie sa inlocuiasca una sau doua mese pe zi, in functie de ce rezultate iti doresti. In principal, piureurile de fructe (banane, pere, capsuni) isi asigura o doza de vitamine, fibre si minerale, dar pe termen lung nu asigura toate necesitatile organismului.

Urmareste-o pe Tracy Anderson pe pagina personala, Facebook, Twitter si YouTube.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Este dieta cu mancare de bebelusi un mod sanatos de a slabi sau este doar un moft al vedetelor de peste ocean? Citește mai mult...

Apartenenta la o retea de socializare stimuleaza moral oamenii si ii incurajeaza sa faca eforturi pentru a-si mentine o dieta corespunzatoare. Găsește-ți motivația!

Women who are overweight before becoming pregnant are likely to have complication.

It is important to realize that every mother is different, and will have different needs. Before increasing any vitamin or mineral intake it is important to talk over your changes in dietary practices with a health care professional.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Instead of habitual 2.500 calories be content with 1.500. Thereby you will arrange unloading to cells and support their activity.  Citește mai mult...

Ce facem, ne schimbam garderoba? Sau revenim la silueta dinaintea sarbatorilor? Găsește-ți motivația!