Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Legume

Sănătoşi şi delicioşi, dovleceii ar trebui să fie prezenţi toată vara în bucătăria ta.

Sănătoşi şi delicioşi, dovleceii ar trebui să fie prezenţi toată vara în bucătăria ta. Dacă îi preferi copţi şi îi combini şi cu o salată de roşii, te lingi pe degete. Specialistul Click!, nutriţionist Vera Daghie, îţi spune ce beneficii au aceste două legume.

Dovlecelul este foarte eficient în dietele de slăbit, fiind bine tolerat de stomac şi foarte sărac în calorii. De asemenea protejează sistemul cardiovascular prin conţinutul de vitamina C, mangan, vitamina A, magneziu, fibre, potasiu, acid folic, cupru, vitamina B12 şi fosfor.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Click. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Proprietatile se pastreaza indiferent de felul in care sunt consumate. Citește mai mult...

***

Ciupercile proaspete sunt sarace in calorii (10 cal./100 g) si bogate in proteine. Găsește-ți motivația!

Iarna face parte dintre inamicii de temut ai siluetei

Este cunoscut faptul ca multi dintre noi iau in greutate cateva kilograme in timpul lunilor de iarna. De ce? Motive sunt multe. Vinovatul principal pare a fi vremea rece care ne tine in casa. Renuntam la activitatile fizice, metabolismul devine mai lenes si astfel kilogramele incep sa se adune.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Sărbătorile de iarnă ne îndeamnă la căldura căminului si la mese îmbelsugate... chiar si pe cei mai sportivi dintre noi. Citește mai mult...

Aplicaţiile pentru smartphone sunt o binecuvântare pentru femeile care vor să slăbească şi să aibă o alimentaţie sănătoasă.  Găsește-ți motivația!

Cu un meniu controlat, care nu înseamnă neapărat să ţii o dietă strictă, şi cu câteva exerciţii fizice, vei putea obţine rezultate vizibile în doar o săptămână.

Cu un meniu controlat, care nu înseamnă neapărat să ţii o dietă strictă, şi cu câteva exerciţii fizice destinate musculaturii abdominale, vei putea obţine rezultate vizibile în doar o săptămână. Desigur, acest program nu este suficient pentru o siluetă de viespe, iar efectele benefice ale acestui program nu se menţin în timp dacă nu există continuitate.

Luni - În primul rând, începe-ţi ziua cu două exerciţii care-ţi tonifiază musculatura abdominală. Primul constă în „abdomenele“ clasice, cu genunchii îndoiţi, palmele la ceafă şi coatele drepte. Expiră când te ridici şi inspiră când cobori înapoi la sol. Execută patru serii a câte 20 de repetări.

Dacă nu ai posibilitatea să mergi la piscină, realizează exerciţiile din video-ul de mai jos.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Pentru un abdomen plat, este important să ţii programul cel puţin patru săptămâni. Citește mai mult...

Alimentele dezechilibrate nutrițional, de obicei, hipercalorice, trebuie evitate. Găsește-ți motivația!